Fredag, 15. januar 2016 — af af Luise Marie Bekker

Robert Hansen i hård træning: Mit hjerte kan klare det

Robert Hansen.
Robert Hansen.
Foto: AOP
I april blev Robert Hansen opereret i hjertet. Nu vender han stærkt tilbage i hård træning, og skal til maj - et år efter operationen - gennemføre en Powerman.

Robert Hansen måtte i april sidste år lade sig indlægge på hospital. Skuespilleren havde pådraget sig en livsfarlig flænge på hovedpulsåren og gennemgik en otte timer lang operation i selve hjertet.

I dag har den 36-årige Robert det meget bedre. Faktisk har han det så godt, at han har besluttet sig for at gennemføre en Powerman: 10 km løb, 60 km cykling og så 10 km løb mere.

Træningen foregår i samarbejde med BT og personlig træner Tanja Hultengren Larrson.

- Jeg har en tendens til at stoppe med at presse mig selv efter et stykke tid med træning. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville tage imod udfordringen, sagde jeg ja. Og jeg skal love for, at Tanja presser mig. Jeg har aldrig haft så ondt i hele kroppen som efter første træning. Dagen efter kunne jeg næsten ikke komme ud af sengen, fortæller Robert til BILLED-BLADET.

Robert Hansen: I god form for sønnen 

Endnu har han intet mål om en tid, men det regner han med at få, som tiden går. Indtil videre handler det bare om at komme i god form, så han uden problemer kan medvirke i de to forestillinger, han har i kalenderen de næste otte måneder: "Dirty Dancing" og "Dirch". Og så vil han gerne være i god form for sin søn Herman på tre år.

- Efter operationen kunne jeg ikke engang løfte ham. Der skulle være andre til stede, når jeg så ham, og det var hårdt! Så han er helt sikkert en god motivation. Jeg har haft meget tid til at tænke over tingene ... og tænk, hvis det ikke var gået godt. Så havde han ikke haft en far. Det er vildt, så højt man kan elsker sådan en lille klump!

Robert Hansen fik ok fra lægen

Robert har selvfølgelig søgt råd hos sin læge, der synes, at det lyder fornuftigt med løb og cykling, så længe han selv mærker efter, om alt er ok.

- Og det går rigtig godt! Jeg gik i gang her ved starten af det nye år og har været til fem gange træning med Tanja. Jeg har haft noget angst i kroppen efter operationen, hvor jeg har tænkt: "Holder det nu? Sker det igen?". Og det er helt naturlige tanker, men jeg vil ikke bruge mere tid på at bekymre mig nu. Har har nået et punkt, hvor jeg synes, at jeg er tilbage, siger han.

Powerman afholdes søndag d. 8. maj.

LÆS MERE: Robert Hansen tilbage til "Dirty Dancing"

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden