Mandag, 23. oktober 2017 - af Majken Munk

Robert Hansen i ny musical-rolle: Det er en motivation

Robert Hansen
Robert Hansen
Foto: Birger Storm
Efter måneders sygdom har Robert Hansen sagt ja til en rolle i musicalen ”Flashdance”, der har premiere i 2019. Rollen har været motivation for at genoptræne på bedste vis.

I 2015 spillede Robert Hansen med i ”Dirty Dancing – The Musical”, men det endte med at han fik et ildebefindende og efterfølgende måtte gennemgå en bypassoperation.

Nu vender han igen tilbage til musicalscenen, som han delte med blandt andet Silas Holst.

 

I denne omgang skal Robert Hansen spille med barejeren Harry, og igen skal han arbejde sammen med Silas Holst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et dygtigt cast

Foruden Silas Holst, skal Robert Hansen spille sammen med garvede skuespillere og musicalstjerner som Ditte Gråbøl, Jimmy Jørgensen og Morten Kjeldgaard. Men det er bestemt det venskab, som Robert Hansen fik med Silas Holst, han håber på kan blusse endnu mere op. 

- Silas og jeg har jo simpelthen virkelig fået opbygget et venskab på ”Dirty Dancing”. Og det glæder jeg mig helt vildt meget til igen, fortæller han i en video på Falconer Salens Facebookside, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra. 

”Flashdance” får premiere i den nybyggede Falconer Sal den 8. marts 2019. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!
Ditte Gråbøl, Morten Kjeldgaard, Jimmy Jørgensen, Sicilia Gadborg, Silas Holst, Robert Hansen
Ditte Gråbøl, Morten Kjeldgaard, Jimmy Jørgensen, Sicilia Gadborg, Silas Holst, Robert Hansen
Foto: Miklos Szabo

En motivationsfaktor

I august i år blev Robert Hansen igen ramt af sygdom. Han blev indlagt med en hjerneblødning på Rigshospitalet. Lige siden har han været indlagt på henholdsvis Rigshospitalet og efterfølgende Bispebjerg Hospital, hvor han har genoptrænet. 

Og rollen i ”Flashdance” har været en stor motivation for ham. 

- Lige nu er jeg i gang med en masse træning, for at vende tilbage til formen, og det går rigtig godt. Når man har sådan nogle mål at arbejde henimod – sådan nogle fantastiske projekter, som det her er – det er med til at motivere, fortæller Robert Hansen i videoklippet. 

Robert Hansen er netop blevet udskrevet fra Bispebjerg Hospital og fortsætter genoptræningen, så han kan blive klar til sin rolle i ”Flashdance”. Det bekræfter hans manager Sten Hassing overfor BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden