21. sep. 2018
Af Karina Didriksen

Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke tilbage på scenen: Glade og lettede

Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke.
Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespillerne Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke var i højt humør efter premieren på musicalen ”Kærlighed ved første hik!”.

Det er snart 20 år siden, at danskerne for første gang mødte karaktererne Anja og Viktor i filmen ”Kærlighed ved første hik!”, og torsdag genoptog Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke de ikoniske roller i en ny musical af samme navn.

Efter premieren på den knap tre timer lange forestilling i Tivolis Koncertsal var skuespillerne i højt humør.

- Jeg er så glad! Det har været fuldstændig fantastisk at arbejde sammen med alle, hver og en. Men det har været et hårdt prøveforløb, fortalte 39-årige Sofie Lassen-Kahlke efter premieren.

En lettet Robert

- Vi har haft nogle forpremierer, hvor der var nogle småting, som bare gik så godt i dag. Så jeg er lettet, lød det med et smil fra 38-årige Robert Hansen.

I musicalen spiller han også sammen med Joachim Knop og Karl Bille, der har genoptaget deres filmroller som Peter og Torkild. Derudover kan Oliver Bjerrehuus opleves som playboyen Topper, og så er der et helt nyt cast, som spiller de unge udgaver af de kendte karakterer.

”Kærlighed ved første hik!” spiller i Tivolis Koncertsal indtil den 7. oktober 2018, og derefter tager musicalen på turné rundt i landet.

Læs mere om: