Torsdag, 31. august 2017 - af Juliane Olsen

Robert Hansens kollegaer sender kærlig blomsterhilsen til hospitalet

Robert Hansen
Robert Hansen
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Skuespillere Mikkel Schrøder Uldal har sammen med resten af holdet bag ”Pejsen går i luften” sendt varme hilsener til den sygdomsramte skuespiller Robert Hansen.

Den 42-årige skuespiller Mikkel Schrøder Uldal er ked af, at hans kollega på revyen ”Pejsen går i luften”, Robert Hansen, lige nu er indlagt efter en hjerneblødning.

Sammen med det øvrige hold bag revyen, der består af Christine Astrid og Rikke Buch Bendtsen, har han sendt en kærlig blomsterhilsen til Rigshospitalet.

- Robert er selvfølgelig vildt ked af det, men jeg har sagt til ham, at det bare er et arbejde, og vi har selvfølgelig sendt ham blomster, siger Mikkel Schrøder Uldal til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Robert Hansen havde bøvl med skulder

Mikkel Schrøder Uldal gæstede torsdag studiet i TV 2’s magasinprogram ”Sådanmark” på TV 2 Fyn.

Skuespilleren understreger desuden, at han før hjerneblødningen ramte, konstaterede, at Robert Hansen havde bøvl med skulderen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Mikkel Schrøder Uldal
Mikkel Schrøder Uldal
Foto: Claus Fisker / BILLED-BLADET

I den forbindelse sagde Mikkel Schrøder sin medspiller, at det var mest hensigtsmæssigt, hvis han udskød prøverne på ”Pejsen går i luften”.

Søren Jørgensen afløser Robert Hansen

- Jeg sagde: ”Det går ikke”, og så er det tragisk, at han efterfølgende går hen og får en hjerneblødning, siger skuespilleren

Nu afløser Søren Jørgensen i stedet Robert Hansen i revyen, der har premiere den 1. september, og holdet har nu travlt med at få alt på plads.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden