2. jul. 2020
Af Helle Skram de Fries

Se billedet: Silas Holst deler revykage ud i Nykøbing Falster

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Hanne Juul
Dansestjerne m.v. Silas Holst er den nye dreng i klassen i Nykøbing Falster Revyen.
Silas Holst har med stor succes bevæget sig rundt i diverse genrer i underholdningsbranchen.
I 2014 debuterede han som revyskuespiller i ”Rottefælden” i Svendborg.

Årets talent

Det indbragte ham årets Talentpris ved Revyernes Revy.
Det er nogle år siden, men nu er Silas Holst med på holdet i Nykøbing Falster revyen 2021. For at markere, at den populære revy ikke er slut, selv om den må aflyses i 2020, samledes holdet 1. juli på torvet i Nykøbing Falster.

Kaffe og kage på torvet

Her bød revyholdet på kaffe og kage. - Det var Nykøbing Falsters eneste bager Steens Bageri, der havde tilbudt at lave en revykage, fortæller arrangør Mickey Pless, der selv er med på scenen.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_revykage.jpg
Foto: Privat
Revyholdet, der delte kage ud, består af – forrest fra venstre: Silas Holst, Rikke Buch Bendtsen og Pernille Schrøder. Bagerst fra venstre er det: Rasmus Krogsgaard, Mickey Pless og Karsten Jansfort.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_silasrevy.jpg
Foto: Privat
Silas Holst er den nye dreng i klassen, men føler sig godt taget imod af de gamle garvede på holdet. - Pernille Schrøder er nok den, der har været med længst. Det er revy nummer elleve denne gang, fortæller Mickey Pless.
Unge Silas - Jeg nyder at blive kaldt den unge. Det plejer at være Rasmus Krogsgaard, men nu er jeg altså den unge. - Det lapper jeg i mig, så længe jeg kan. Jeg nærmer mig jo de 40, konstaterer 37-årige Silas Holst. Rasmus Krogsgaard er 39.
https://imgix.billedbladet.dk/20190201_hjp0157.jpg
Foto: Hanne Juul
Kageseancen, hvor holdet samledes for første gang, markerede også starter på billetsalget til 2021 udgaven af Nykøbing Falster revyen.

Arbejdet ventger

- Så venter der en masse arbejde med at få lavet tekster, skabe numrene og få øvet, lyder det fra en glad Mickey Pless- Han har arvet arrangørkasketten efter Flemming Krøll.

Læs mere om: