Torsdag, 1. marts 2018 — af Juliane Olsen

SE VIDEOEN: Hvem skal være de unge udgaver af Anja og Viktor?

Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke
Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
”Kærlighed ved første hik – the musical” har premiere den 20. september, og nu skal der findes skuespillere til rollerne som de yngre udgaver af Anja og Viktor.

Det var tilbage i 1999, at den første ”Kærlighed ved første hik”-film fik premiere, og dengang blev Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke med et trylleslag allemandseje.

Nu er der en musicaludgave på vej, baseret på fortællingen om Anja og Viktor, og hertil skal castes to unge skuespillere til rollerne som Anja og Viktor i de yngre versioner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er ikke, fordi man skal ligne fuldstændigt, men man skal heller ikke være i en hel anden grøft, siger Sofie Lassen-Kahlke i videoen, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Seks ekstraforestillinger er sat til salg

Ud over Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke vil også Joachim Knop og Karl Bille selv vende tilbage i deres gamle roller. Denne gang som voksne.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Indtil videre har billetsalget på musicalen, der spilles i Tivolis Koncertsal, gået forrygende, og der er allerede sat seks ekstra forestillinger til salg.

Det var dengang - Sofie Lassen Kahlke og Robert Hansen

Fortællingen vil nemlig køre i to spor, og derfor skal de unge skuespillere castes til at genfortælle historien om, hvordan parret mødte hinanden.

Viktor drømmer sig tilbage

20 år efter er forholdet er ramt ind i udfordringer, for Anja har forladt Viktor, som bliver ramt af en midtvejskrise.

Men minderne om forholdets spæde start lever stadig, og Viktor drømmer sig tilbage til dengang, hvor han brændte varm på sin Anja.

Efter at havde indtaget Tivoli vil forestillingen fortsætte rundt om i landet, og der er mulighed for at opleve den i Aalborg, Vejle, Esbjerg, Odense og Holstebro.

Se videoen her

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden