Lørdag, 11. maj 2013 - af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Silas Holst: Derfor elsker jeg Johannes

Silas Holst Johannes Nymark
Johannes Nymark og Silas Holst
Foto: AOP
Danseren Silas Holst har fundet den store kærlighed i sin forlovede Johannes Nymark og er slet ikke i tvivl om, at de skal være sammen resten af livet.

Den 30-årige danser Silas Holst er forelsket. Det er der slet ingen tvivl om, når snakken falder på hans forlovede, kollegaen Johannes Nymark. For selv om det ikke hele tiden har ligget i kortene, at det skulle være de to, så giver det pludselig mening på en helt anden måde, end de forhold Vild med dans-stjernen tidligere har været i.

- Det føles bare rigtigt og nemt. Vi skændes da ind imellem som hund og kat, men jeg vågner bare tit op og tænker: 'Gud, hvor er det nemt.' Det er det første forhold, der ikke er – i gåseøjne – anstrengende for mig at være i, hvor jeg ikke skal ændre mig som en kamæleon i forhold til min kærestes venner, og hvor det er nemt bare at være mig, siger danseren, der tidligere har dannet par med skuespilleren Thure Lindhardt.

LÆS OGSÅ:
Det var kæresten Johannes Nymark, der valgte at fri til Silas Holt. Læs alt om forlovelsen her

Kollegaen Johannes Nymark mødte Silas Holst i 2010 på et tidspunkt, hvor danseren havde forsvoret for sig selv, at han skulle finde kærligheden igen. For netop bruddet med Thure Lindhart havde bestemt ikke været en dans på roser, og i bagagen havde Silas Holst desuden et voldeligt forhold.

- Det var ikke nogen nem opgave for Johannes, for jeg var egentlig begyndt at tænke, at nu skulle alt bare handle om mig, mig, mig. Min lunte var rigtig kort, da jeg mødte ham, og den formåede han så aldrig at brænde af. Det hele foregik i mit tempo og på mine vilkår, og det er nok første gang, jeg har oplevet det. I den periode var jeg totalt booket med arbejde, men det var nok for Johannes bare at få lov at følges med mig ti minutter på cykel på vej ind til Tivoli for at se mig, siger Silas Holst.

Fylder meget i et rum

Men det var bestemt ikke amorinerne, der prægede atmosfæren omkring de to, da de først mødtes, for i virkeligheden gik de hinanden på nerverne til at starte med. Det var først, da de to begyndte at arbejde sammen, at de fandt et fælles fodslag.

- Han fylder meget i et rum, ligesom jeg selv gør, og jeg synes, han var vanvittigt irriterende. Men så begyndte vi at arbejde sammen, og jeg fandt ud af, at han var meget sød, jysk og helt nede på jorden, siger Silas Holst.

LÆS OGSÅ:
Så hyggeligt bor Silas Holst

Kærligheden indtraf faktisk først for alvor, da parret stod i Silvan, hvor Silas Holst skulle købe spisebordsstole til sit hjem og havde svært ved at træffe en beslutning. Inden han havde set sig om, havde kæresten dog truffet valget på hans vegne og var klar til at betale.

- Der tænkte jeg, at det var sådan en som, jeg skulle have til at tage beslutningerne og ville kunne holde mig nede, for jeg er selv meget flyvsk. Før i tiden har jeg nok søgt det dramatiske, fordi jeg selv var kugleforvirret oppe i hovedet, men så mødte jeg Johannes på det rigtige tidspunkt, og pludselig var jeg bare helt klar, siger Silas Holst.

Ville bo alene

Til sommer vil Silas Holst og Johannes Nymark så sige ja til hinanden for evigt. Der er allerede sendt over 100 invitationer ud til parrets bryllup, som Silas Holst håber, at de formår at kunne afholde i stilhed uden stor opmærksomhed fra omverdenen. At han en gang skulle giftes og bo med et andet menneske, havde Silas Holst aldrig regnet med.

- Jeg havde gået og tænkt, at nu ender jeg nok med at bo alene, fordi jeg har for meget brug for plads til at kunne bo med nogen. Men nu er vi flyttet sammen, og jeg tænker, at det skulle vi have gjort for længe siden. Nogle gange kan jeg da også godt tænke: 'Hvordan fuck endte jeg her?'. Men det er meget trygt og roligt i modsætning til min freelance-karriere, som giver en masse rod i hovedet, så nu har jeg en god støtte i basen derhjemme, siger Silas Holst.

At der er helt lukket ned for kærligheds-lotteriet er danseren helt på det rene med. For i Johannes Nymark har han på mange måder fundet det, han længtes efter og ikke mindst et parforhold, der er helstøbt.

- Jeg har min egen integritet og mine egne interesser med.  Det har jeg aldrig prøvet før, og samtidig er vi jo helt pjattet med hinandens familier, og han får mig til at grine. Jeg tænder også meget på drive, og en mand der brænder for det, han laver, og det gør han i høj grad. Og så er Johannes små-psykotisk på den gode måde, ligesom jeg selv er, siger Silas Holst.

Danseren har netop fået tildelt rollen som Danny i Tivolis genopsætning af musicalen Grease, der får premiere i februar 2014.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden