Silas Holst indvier burgerbar nummer to

Silas Holst

Silas Holst

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
En meget stolt Silas Holst åbnede sin Green Burger nummer to i København efter tre intense dage med istandsættelsen af de nye lokaler på Vesterbrogade 30.

- Velkommen, lød det fra en glad Silas Holst, da han endelig kunne åbne Green Burger nummer to i København. Den nye veganske burgerbar ligger på Vesterbrogade 30 tæt på Det Ny Teater, hvor musicalstjernen spiller med i ”Anything Goes”. 

- Jeg forelskede mig i lokalerne lige med det samme, og de passer perfekt til os. Jeg fik nøglen tirsdag morgen, og så har vi 16 mand høj knoklet i døgndrift, fortalte Silas til BILLED-BLADET ved åbningen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Drømmer om syv stykker

- Den første burgerbar på Frederiksborggade er blevet rigtigt godt modtaget, og det er min drøm at få syv stykker, inden vi rammer marts næste år. Syv er nemlig mit lykketal, sagde Silas, der holder af at stå bag disken i Green Burger. 

LÆS MERE: Silas Holst: Se, hvad min dejlige mand har givet mig

- Det er hyggeligt at møde en masse mennesker og få en snak. Og folk virker glade og synes, at maden er dejlig, så det er jo skønt, fortalte Silas. Han udvider også forretningen med en Food Truck, som kommer på gaden den 10. december 2016.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden