21. mar. 2016
Af Helle Skram de Fries

Silas Holst inviterer til galla for tyrkiske gadehunde

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Lars H. Laursen
Silas Holst har selv reddet en tyrkisk gadehund, og nu arrangerer han en velgørenhedsgalla 21. marts for at hjælpe endnu flere gadehunde

Silas Holst og hans mand, Johannes Nymark, har lejlighed i Tyrkiet, og her mødte Silas Holst hunde Fruity, der levede på gaden,

Efter mange anstrengelser lykkedes det Silas Holst at få hunden til Danmark, hvor den nu lever et skønt liv i Brønshøj, hvor den er delehund mellem Silas Holst og hans nabo, Lone Vorborg.

Nu har de to hundeelskere, Silas og nabo Lone, inviteret til velgørenhedsgalla for "Tyrkiske gadehunde - second homne dogs".

SE BILLEDET: Silas Holst har endelig fået sin hund hjem fra Tyrkiet

For mange hunde på gaden

- Alt for mange hunde bor på gaden uden mulighed for mad, vand, dyrlægepleje og kærlighed, skriver Silas Holst og Lone Vorborg i invitationen.

Arrangementet finder sted på Vesterbrogade 1P i København, hvor mad, drikke og underholdning skal skaffe penge til de tyrkiske gadehunde.

- Pengene går ubeskåret til internatpjele, foder, dyrkægeregninger og adoptionsomkostninger. Vi håber, at vi sammen kan få hundene væk fra gaden og videre til trygge hjem i Danmark, inden højsæsonen rammer Alanya, præciseres det i invitationen.

På aftenen bliver de afholdt auktion, hvor der vil være mulighed for at bye på blandt andet en makeover fra Dennis Knudsen, dansetimer med Silas Holst, smykker fra JEWLSCHP og kunst af Per Hillo.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: