Onsdag, 23. december 2015 — af Helle Skram de Fries

SE BILLEDET: Silas Holst har endelig fået sin hund hjem fra Tyrkiet

Silas Holst
Silas Holst
Det er fem måneder siden Silas Holst fandt en sulten og tørstig hund, som han straks forelskede sig i, i Tyrkiet. Nu har han endelig fået Fruity hjem til Danmark.

Det har været en lang sej kamp, men nu har Silas Holst endelig fået Fruity hjem til Danmark.

Fruity er en ni måneder gammel hund, som Silas Holst fandt sulten og tørstig på gaden i Alanya i Tyrkeit, hvor Silas og hans mand, Johannes Nymark, har en lejlighed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Silas Holst kunne ikke få den stakkels hund ud af tankerne og fik overtalt sin kære mand til, at de godt kunne have en hund mere. Parret har i forvejen den engelske bulldog Batman.

Og nu er Fruity endelig kommet hjem - efter at have været på internat - hvor den er tjekket og og gjort klar til den lange tur til Danmark.

På sin blog fortæller Silas Holst, at Fruity bliver en delehund. Nabo-Lone hjemme i Brønshøj er nemlig lige så pjattet med vovser som Silas Holst, så Fruity kommer til at bo begge steder.

- Så kommer hun aldrig til at være alene hjemme, for vi har forskellige arbejdstider, så det er perfekt, forklarer Silas Holst.

LÆS MERE: Silas Holst: Måske skal vi have flere børn

Silas Holst: Det går godt med Fruity

Silas Holst kom hjem fra Tyrkiet med Fruity lørdag 19. december, og da BILLED-BLADET mødte ham bare to dage efter, kunne han fortælle, at det går rigtig godt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- I går gik Fruity - for første gang - væk fra sin madskål, før den var tom. Jeg tror, det er føste gang, hun har prøvet at være rigtig mæt. Hun skal lige vænne sig til, at hun ikke behøver at kæmpe om maden. Men hun trives fint, er faldet til ro, lægger sig trygt i sengen, og nu skal hun bare have det godt resten af sit liv. Dyrlægen vurderer, at hun er omkring ni måneder, og hun er sandsynligvis en blanding af schæfer og labrador, fortæller en glad Silas Holst.

Med Fruity har Silas Holst allerede fået sig en skøn julegave på forskud.

- Og Batman kan heldigvis godt lide hende, så det er dejligt!

Silas Holst har delt mange billeder af Fruity på de sociale medier og BILLED-BLADET har fået lov til at bringe et af dem.

Et billede slået op af Silasholst (@silasholst) den

20. Dec 2015 kl. 4:27 PST

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden