Torsdag, 23. marts 2017 - af Majken Munk

Silas Holst: Jeg dyrkede John Travolta

Silas Holst

Silas Holst

Foto: Jeppe Michael Jensen
Silas Holst, der lige nu er aktuel i ”Saturday Night Fever – The Musical”, dyrkede John Travolta, da han var yngre.

Musicalstjernen Silas Holst er henrykt for igen at få lov til at gå i skuespilleren John Travoltas fodspor. Indtil sommer spiller han med i musicalen ”Saturday Night Fever – The Musical”, som er bygget op over filmen af samme navn. 

- Det er en stor ære at spille en rolle, som John Travolta har spillet. Nogle dyrkede fodboldspillere, da de vi små, jeg dyrkede John Travolta, fortæller Silas Holst. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Silas Holst voksede op med Travolta

Det er anden gang, at den populære danser og skuespiller spiller en rolle, som John Travolta før har portrætteret. Første gang, at Silas Holst begav sig ud i en John Travolta-rolle, var i ”Grease – The Musical”. Begge musical-film har været en del af hans barndom. 

- Jeg voksede op med John Travolta i ”Grease” og ”Saturday Night Fever”. Siden jeg var 4-5 årig tabte jeg kæben, da jeg så ham. Jeg synes, at han er über-cool, fortæller Silas Holst. 

”Saturday Night Fever – The Musical” har netop haft premiere, og det var med bragende bifald at Silas Holst blev både modtaget og sendt af scenen. Musicalen kan opleves helt frem til midten af juni i både Falkoner Salen og i Aarhus Musikhus.

Læs den store reportage fra premieren på "Saturday Night fever - The Musical" i BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

Silas Holst

Silas Holst i "Saturday Night Fever - The Musical"

Foto: Jeppe Michael Jensen

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden