Fredag, 11. marts 2016 — af Juliane Olsen

Silas Holst og Johannes Nymark i forrygende premiere på Hairspray

Hairspray
"Hairspray"-holdet modtog torsdag aften publikums stående bifald ved gallapremieren.
Foto: Birger Storm
Torsdag aften havde Tivoli gallapremiere på den stjernebesatte musical ”Hairspray” med Silas Holst og Johannes Nymark på rollelisten.
Det var bestemt ikke, fordi publikum måtte lede længe efter kendte navne på rollelisten til musicalen ”Hairspray”, der torsdag aften havde premiere i Tivolis koncertsal.   Det er nemlig en helt særlig sammensætning af fremtrædende navne som Silas Holst, Johannes Nymark, Julie Zangenberg, Lene Nystrøm, Jesper Lohmann og Martin Brygmann.   - Det var en god premiere, og publikum var virkelig med os, sagde Johannes Nymark til BILLED-BLADET, da forestillingen var slut.   LÆS MERE: Silas Holst har fundet sin stjerne  

Nyt musical-talent på vej

Netop publikum blev da bestemt også underholdt med den humørfyldte 1960’er-musik, der fyldte koncertsalen undervejs.   Helt bemærkelsesværdig var desuden det nye musical-talent, 19-årige Nanna Rossen, som er blevet udvalgt gennem åben audition.    Hun har her konkurreret med 300 andre piger til rollen som Tracy Turnblad, og endte altså fuldt fortjent med at få rollen.  

Årgang 0-Rachel vakte opsigt

Ved premieren vakte Rachel Ellebye fra ”Årgang 0” desuden opsigt på den røde løber i sin debut som TV-vært for Tivoli TV og realityportalen.dk.   Forestillingen har indtil videre solgt 55.000 billetter, og det tyder altså på, at Silas Holst og kompagni har en vis tiltrækningskraft.   ”Hairspray” spiller nu i Tivoli til 29. april, hvorefter forestillingen fortsætter i Herning fra 18.-22. maj.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden