5. dec. 2017
Af Lone Vandborg

Silas Holst og Johannes Nymark: Vi skal skilles

Silas Holst Johannes Nymark
Johannes Nymark og Silas Holst
Foto: AOP
Kærligheden holdt ikke for Silas Holst og Johannes Nymark. Efter fire års ægteskab og to børn skal parret skilles.

Silas Holst og Johannes Nymark blev gift i Las Vegas den 1. juli 2013 i Las Vegas, og den 7. juli holdt de bryllupsfest på Møn for venner og familie.

Fik børn med Louise

Siden fulgte børnene Maggie My (2014) og Bob Jones (2017), som parret fik med Silas Holst bedste veninde Louise Manhnkopf.

De har alle tre boet i samme hus i Brønshøj. Silas og Johannes nederst og Louise på øverste etage.

Det skriver Silas og Johannes selv

Silas Holst og Johannes Nymark har lagt enslydende meddelelse ud på de sociale medier, som BILLED-BLADET har fået lov at citere:

Kære venner og andre det måtte vedrøre.
Dette er ikke en nem opdatering at lave.
Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Joe og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd- men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn. Vi har stadig en kæmpe kærlighed til hinanden, men den gnist, der holder to mennesker sammen som par, er på ganske udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart, forsvundet. Og kærlighed som ægtemænd er den seneste periode blevet til en dyb venskabelig kærlighed og respekt til hinanden. Det er den rigtige beslutning for os at fortsætte vores liv som venner og fædre i tæt samarbejde.
Vores børn skal skånes og vi ønsker og beder derfor om plads til at finde det rigtige ståsted for os selv og vores lille familie. Det beder vi alle om at respektere. Alle er så okay som man nu er midt i en skilsmisse, men vi er en stærk lille familie der stadig og for altid vil elske hinanden og være sammen om samarbejdet om vores vidunderlige børn, så vi skal nok klare den.
Kærlighed er mange former og nu skal vores kærlighed til hinanden tage en ny form.
Det fortjener ro og plads og det beder vi om forståelse for og derfor har vi ikke yderligere kommentarer til dette pt.
På forhånd tak allesammen"

Silas Holst, Louise Mahnkop og Johannes Nymark
Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Læs mere om: