11. mar. 2015
Af Helle Skram de Fries

Silas Holst på scenen med sin mand

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/silas_og_joe.jpg
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Silas Holst skal følge op på succesen "Dirty Dancing" med en rolle i "Hairspray" - og denne gang skal han dele scene med sin mand, Johannes Nymark.

Til næste forår har Tivoli premiere på Broadwaymusicalen ”Hairspray”, der uden tvivl bliver en værdig afløser for ”Dirty Dancing – The Musical”, der i øjeblikket spiller for fulde huse i Tivolis Koncertsal.

På rollelisten er blandt andre Silas Holst, Johannes Nymark og Lene Nystrøm.

LÆS MERE: Silas Holst viser sin regnbuefamilie frem i nyt TV-program

Silas Holst klar til at dele scene med Johannes første gang

Silas Holst har i øjeblikket kæmpe succes i ”Dirty Dancing – The Musical”, og Johannes Nymark har også tidligere spillet musical – blandt andet i ”Aladdin” og ”Singing in the Rain”. Sidste år dystede ægteparret mod hinanden i ”Vild med dans”. Nu kommer de for første gang til at stå sammen på en musicalscene.

Det betyder så også, at de faktisk får ens arbejdstider og dermed mulighed for at få mere tid til sammen at nyde deres lille datter, Maggie My, der på det tidspunkt vil være omkring halvandet år.

For Lene Nystrøm, der også er kendt som dommer i ”Voice”, bliver ”Hairspray” hendes musicaldebut.

LÆS MERE: Se Silas Holst og Johannes Nymarks datters flotte værelse

Silas Holst i endnu en populær musical

Tivoli har i samarbejde med Thomas Langkjær Entertainment sikret sig rettighederne til musicalen, der har spillet for fulde huse internationalt og rangerer højt på hitlisten hos alle musicalelskere.

”Hairspray” er desuden filmatiseret. Først i 1988 med blandt andre Ricki Lake på rollelisten, og i 2007 blev den genindspillet med blandt andre Zac Efron, John Travolta, Michelle Pfeiffer og Christopher Walken på rollelisten.

Læs mere om: