4. feb. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Silas Holst viser sin regnbuefamilie frem i nyt TV-program

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/45510.jpg
Kanal 4
Onsdag begynder Kanal 4’s nye serie om Silas Holst og hans familie, der indeholder ægtemanden Johannes Nymark, veninden Louise Manhkopf, fællesbarnet Maggie My og familiehunden Batman.

- Jeg har valgt at stå frem og dele mit liv på Kanal 4, fordi jeg gerne vil slå et slag for regnbuefamilierne og vise, at det kan være en dejlig måde at få børn på. Sådan fortæller danseren Silas Holst på Kanal 4’s hjemmeside om grunden til, at han har valgt at lade et kamerahold følge ham og hans familie tæt siden foråret 2014. Den nye serie, der begynder onsdag den 4. februar, har titlen ”Silas – mig, min mand og ”min kone”".

Barn med veninde

"Konen" er 31-årige Silas’ jænvaldrende gymnasieveninde Louise Mahnkopf, og manden er 29-årige Johannes Nymark, som Silas Holst giftede sig med den 1. juli 2013. Vi følger Silas Holst, da han og Johannes Nymark beslutter at sige ja til at få et barn med Louise Mahnkopf, vi er med til fødselsforbedelse, til 3-D-scanning og til selve fødslen. Maggie My blev født den 20. september 2014 og er derfor først med fra program tre. LÆS OGSÅ: Silas Holst træner babyløft med datteren

Johannes er den store kærlighed

Men serien er først og fremmest historien om Silas Holsts store kærlighed til manden Johannes Nymark, til veninden Louise Mahnkopf og ikke mindst til lille Maggie My, der fuldstændig forandrer hans liv. Og, naturligvis, også til den engelske bulldog Batman. Silas er lykkelig for sit privilegerede liv og taknemmelig for at være en af de store stjerner i dansk showbizz. Vi kommer helt tæt på en ærlig Silas og også de besværligheder, der dukker op i kølvandet på køb af et håndværkertilbud af et hus, der er stort nok til at rumme hele den farverige regnbuefamilie.

Maggie My er samlingspunkt

Vi kommer tæt på det slid, som følger med en stjernestatus. Sejrene i ”Vild med dans”, drømmerollen i ”Dirty Dancing” og mange andre af Silas Holsts succeser kommer ikke af sig selv. Og selv om Silas, Johannes og Louise ikke lever et ”standardliv”, har de lige så svært som mange andre børnefamilier ved at få tid nok i deres travle liv til alt det, de gerne vil nå. Men der er guld for enden af regnbuen hos den festlige familie. Hun hedder Maggie My og er det vidunderlige og livsbekræftende samlingspunkt.

Læs mere om: