Onsdag, 28. juni 2017 - af Lene Skriver Bak

Skade koster Flemming Enevold stor rolle

Flemming Enevold.
Flemming Enevold.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Skuespilleren Flemming Enevold skulle have spillet en af de bærende roller i musicalversionen af Susanne Biers kæmpehit ”Efter brylluppet”, men det har en skade sat en stopper for.

I forbindelse med musicalen ”Into the woods” i Tivoli er Flemming Enevold kommet til skade med sit ene knæ.

Skaden er værre end først antaget og kræver ro i de kommende 10 uger.

Derfor er Flemming Enevold og Betty Nansen Teatret, som står bag musicalopsætningen af Susanne Biers ”Efter brylluppet”, blevet enige om, at der skal findes en anden til rollen som finansmanden Jørgen, som Flemming Enevold ellers skulle have spillet.

- Flemming Enevold har pådraget sig en kompliceret knæskade og er desværre ikke i stand til at deltage i produktionen af musicalen ”Efter brylluppet”. I stedet vil rollen som forretningsmanden Jørgen blive spillet af Kasper Leisner. Vi ønsker Flemming rigtig god bedring og siger tak til Kasper for at springe til, siger teaterdirektør på Betty Nansen Teatret, Vibeke Windeløv.

Som teaterdirektøren nævner, bliver det Kasper Leisner, der overtager rollen som Jørgen. Kasper Leisner er kendt fra adskillige TV-serier som ”Forbrydelsen”, ”Bedrag” og ”Anna Pihl” og han spillede en hovedrolle i musicalen ”Jordens Søjler”.

Kasper Leisner kommer til at dele scene med blandt andre Cecilie Stenspil, Erann Drori og Barbara Moleko i den musicalen, der får urpremiere i Musikhuset i Aarhus den 23. september. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden