21. mar. 2019
Af Helle Skram de Fries

Skuespiller Camilla Bendix redder succesforestilling med kort varsel

Camilla Bendix.
Camilla Bendix.
Foto: Birger Storm
Bellevue Teatret fik med kun 30 times varsel reddet deres anmelder roste forestilling ”Den Evige Ild”.

Det var tæt på, at Bellevue Teatret måtte aflyse Ken Follet*s ”Den Evige Ild”. der både trækker anmelderroser og publikum.

Men med 30 timers varsel er den erfarne skuespiller Camilla Bendix trådt til og har overtaget rollerne som Lady Jane og Odette fra Marie Mondrup, der er blevet syg.

Det oplyser Bellevue Teatret i en pressemeddelelse den 20. marts.

Camilla Bendix har intensive prøver

”Camilla blev spurgt i går eftermiddag og vil efter intensive prøver og kostumeomlægninger stå på scenen for første gang allerede i aften onsdag kl. 20.

Hun vil være med i resten af spilleperioden frem til 31. marts.” oplyses det i pressemeddelelsen.

Glæde og spænding

– Vi byder med stor glæde og spænding Camilla Bendix velkommen på Bellevue Teatret. Instruktør Mads M. Nielsen og Camilla er holdkammerater fra Skuespillerskolen, så de har arbejdet lynhurtigt og effektivt for at redde aftenens forestilling, siger teaterdirektør Pia Jette Hansen.

Camilla Bendix er en erfaren skuespiller og sanger. Hun blev uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1994 og har siden spillet mange store roller på landets scener og på film og TV.

På TV kender vi hende blandt andet fra ”Sommer”, Broen II”, ”Ludvig og Julemanden”, og filmen ”Emma og Julemanden – Jagten på Elverdroningens hjerte”.

Læs mere om: