19. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Søren Østergaard lykkelig: Nu tror jeg på Zirkus Nemo overlever

Søren Østergaard.
Søren Østergaard.
Foto: Michael Riecks
Skuespiller Søren Østergaard var tæt på at opgive håbet for sit livsværk.
Fra kulsort er humøret hos skuespiller Søren Østergaard vendt til glæde.
Hjælpepakken er nemlig blevet ændret, så den 62-årige skuespillers livsværk Zirkus Nemo – og en række revyer – kan få økonomisk hjælp. Det skriver Ekstra Bladet.

Virkelig lykkelig

- Jeg har både haft en plan B, C og D, men ingen af dem så ud til at kunne redde Zirkus Nemo, som jeg har bygget op gennem 20 år, fortæller Søren Østergaard, da BILLED-BLADET fanger ham på mobilen.
- Det er stadig en dyr sommer, og det bliver hårdt arbejde, men jeg er virkelig lykkelig. Nu ser det ud til vi kan redde Zirkus Nemo og sikre en god arbejdsplads, lyder det fra zirkus-direktøren, der har over 30 ansatte.

Nu tror jeg på det

- Det havde virkelig været trist at se det hele falde sammen. Men nu tror jeg på, vi nok skal komme igennem og være klar til en ny sæson næste år, siger Søren Østergaard. - Og jeg glæder mig også på vegne af revyerne, tilføjer han. Udover direktøren og alle hans ansatte er der ingen tvivl om, at de mange Zikus Nemo fans er glade.

Ekstra gave til dronningen

Én af de mange fans er vores dronning, som er trofast gæst i Zikrus Nemo. - Ja, det kan måske være en ekstra fødselsdagsgave til majestæten, konkluderer Søren Østergaard.
https://imgix.billedbladet.dk/20190627_fje_zirkus_nemo_022aaa.jpg
Foto: Flemming Jeppesen
Så der skulle være grundlag for at glæde sig til gensyn med Smadremanden, Målermanden og Bager Jørgen. Siden 1993 har Søren Østergaard været gift med skuespiller Lisbeth Lundquist, der er aktuel i TV 2’s krimiserie ”Sommerdahl”.
https://imgix.billedbladet.dk/20190627_fje_zirkus_nemo_004aaa.jpg
Foto: Flemming Jeppesen

Læs mere om: