28. feb. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Sofie Linde og Anders Breinholt laver nyt show

Sofie Linde og Anders Breinholt
Foto: PR
Sofie Linde og Anders Breinholt kaster sig ud i noget helt nyt, når de til januar har premiere på showet "Linde & Breinholt - En slags forestilling".

Både Sofie Linde og Anders Breinholt har i mange år været kendte ansigter i TV-verdenen, og for tiden er de aktuelle som værter på henholdsvis ”X Factor” og ”Natholdet”.

De to har nu slået pjalterne sammen og skal lave showet ”Linde & Breinholt - En slags forestilling”, som får premiere til januar 2020.

Nye makkerpar

Helt præcist hvad showet kommer til at indeholde er endnu ikke færdigudviklet, men i en pressemeddelelse siger de to TV-personligheder følgende om det forestående show:

Sofie: ”Man kan forvente to skriveborde, en mand, en kvinde og et shitload af dårlig humor og uvidenhed.”
Anders: ”Man skal se frem til en samfundskritisk forestilling, hvor man roligt kan læne sig tilbage og åbne den mentale kuffert og forvente viden til lagring deri. Man går derfra som et nyt og klogere menneske.”
Sofie: ”Det er løgn… Det skal man ikke se frem til. Men vi har gjort os umage for, at folk bliver underholdt og får en god aften i vores selskab.”
Anders: ”Ja okay, det er måske rigtigt nok. Men jeg har tænkt mig at sige mange kloge ting – så lidt kan man tage med sig videre fra forestillingen.”
Sofie: ”Den hæfter du selv for, Anders…”

”Linde & Breinholt – En slags forestilling” får premiere den 9. januar 2020 og spiller frem til marts 2020.

Læs mere om: