Tirsdag, 28. maj 2019 — af af Ken Richter og Casper Nielsen

Sort uheld: Rottefælden aflyser premieren

Holdet bag Rottefælden - Mikkel Schrøder nummer to fra højre
Holdet bag Rottefælden - Mikkel Schrøder nummer to fra højre
Foto: PR
Skuespiller Mikkel Schrøder kom til skade under forpremieren

To dage før premieren på årets Rottefælderevy i Svendborg, har revydirektør Pia Ullehus truffet den tunge beslutning at aflyse premieren kristi himmelfartsdag.

- Til forpremieren fik Mikkel Schrøder en muskelskade i sit ene ben, da han på akrobatisk vis fyrede den af som Peter AG fra Gnags, forklarer en noget ulykkelig revydirektør.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Lægerne har sagt, at benet skal have ro i mindst 48 timer, før vi ved, hvornår Mikkel kan stå på to ben igen, tilføjer Pia Ullehus.

Når nøden er størst, er hjælpen nærmest. Sådan er det også for Rottefælden, for langt ud på natten efter uheldet, sagde Kim Brandt ja til at være stand-in for Mikkel Schrøder.

Kim Brandt har spillet med i revyen i de to tidligere sæsoner, og han mødte ind tidligt næste morgen for at øve med holdet.

Bryllup den 9. juni

- Vi holder fast i spilleplanen, men vi holder premieren på et senere tidspunkt for at undgå et unødvendigt pres på skuespillerne. Det fortjener de, for det er en helt forrygende og anderledes revy i år, er Ullehus sikker på.

For Mikkel Schrøder personligt er det også vigtigt at komme hurtigt på højkant igen. For allerede søndag den 9. juni skal han nemlig giftes med Christine Astrid, som også spiller med i revyen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

-Tidligst, og forhåbentlig på mandag den 3. juni kan vi afsløre en ny premieredato. Jeg gør opmærksom på, at Rottefælden - med undtagelse af premieredagen - i øvrigt følger spilleplanen, og det bliver med en kompetent stand-in for Mikkel, fortæller direktør Pia Ullehus.

- Det siger sig selv, at Kim må bevæbne sig med manuskript, lige som enkelte numre udgår; numre der er skabt til Mikkel - og to ben, siger Pia Ullehus.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden