28. feb. 2017
Af Ken Richter

Jan Schou hjælper børn i nød

Jan Schou
Jan Schou
Foto: Alex Tran
Jan Schou samler ind for organisationen Terre des Hommes

Skuespilleren Jan Schou regner med, at han kan samle op mod 100.000 kroner ind, når han den 5. og den 19. marts holder to gallashows for hjælpeorganisationen Terre des Hommes.

- Alle de kollger, jeg har spurgt, har sagt ja til at optæde. De bakker op om projektet, og det fortjener de stor ros for, siger en taknemlig Jan Schou.

Hjælper børn i 69 lande

I 15 år har han været ambassadør for den danske afdeling af Terre des Hommes, der hjælper børn i nød i foreløbig 69 lande. De indsamlede midler bliver brugt til, at børnene kan få skolegang, mad og sundhed, så de på sigt kan klare sig selv.

- Jeg har aldrig selv fået børn, og så er det min måde at hjælpe på, forklarer Jan, der selv har knoklet med at skaffe gaverne til lotteriet, som er en del af begge shows.

Lørdag den 5. marts er det første show på Østergaards Hotel i Herning, hvor blandt andre Trio Sussi og Leo optræder sammen med Jesper Lundgaard, Richard Ragnwald og Leif Maibom. Den 19. marts er der allerede udsolgt på Ganløse Kro, hvor Lisbet Dahl, Susanne Breuning, Kirsten Siggaard og Annette Klingenberg er nogle af de optrædende.

LÆS MERE: Jan Schou stoppede flugtbilist

Læs mere om: