Sygemelding forlænges: Lisbet Dahl vender ikke tilbage til Cirkusrevyen i år

Foto: Birger Storm
Lisbet Dahl er sygemeldt med stress, og hun vender ikke tilbage til revyen på Bakken denne sæson.

Lisbet Dahl blev i starten af juli sygemeldt med stress fra Cirkusrevyen, som hun både har instrueret og medvirker i. Først meddelte revyen, at Lisbet Dahl ville være tilbage i starten af august, men det er desværre ikke længere tilfældet. 

I en pressemeddelelse lyder det, at Lisbet Dahl er i bedring og har det godt. Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen fortæller dog samtidig, at holdet bag revyen i samråd med Lisbet har besluttet, at hun ikke skal tilbage på scenen i teltet på Bakken i denne sæson. 

Torben "Træsko" Pedersen siger i pressemeddelsen: 

- Vi savner alle herude Lisbet, men helbredet kommer altid i første række. Lisbet har det bedre, men stress er alvorligt, og da Cirkusrevyen er en krævende produktion, har vi i samråd valgt, at Lisbet fortsat holder sig i ro. Jeg glæder mig til at se Lisbet på scenen igen til næste år, og jeg er så glad for, at holdet i år på trods af hendes fravær hver aften spiller en forrygende revy i teltet foran vores fantastiske gæster, der har bakket os op hele vejen.

Vender tilbage

Siden Lisbet Dahl blev sygemeldt har hendes fem medspillere Merete Mærkedahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Niels Olsen dubleret hendes roller, og dette vil natturligvis være gældende resten af sæsonen. 

Som det fremgår i revyens pressemeddelse vender Lisbet Dahl tilbage til Cirkusrevyen i 2022, hvor hun skal stå på scenen sammen med Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden