29. dec. 2017
Af John Lautrup

TILLYKKE: Kurt Ravn fylder 70 år

Kurt Ravn
Kurt Ravn
Foto: Martin Høien
Kurt Ravn har trods alderen udsigt til et meget travlt 2018.

Kurt Ravn har med dagens runde fødselsdag nået en alder, hvor de fleste hviler på laurbærrene. Men det har han hverken tid eller lyst til. Og i 2018 vil vi komme til se meget mere til skuespilleren, som fik sit folkelige gennembrud som Lauritz "Røde" Jensen i TV-serien "Matador".

Til marts er han med i musical-opsætningen af den gamle Erik Balling-film "Midt om natten" i Tivolis koncertsal. Og senere på året kan man opleve ham i en af hovedrollerne i Hella Joofs nye film "Happy Ending". Ind imellem vil man også kunne nyde hans sangstemme ved de koncerter, der er blevet en lige så stor del af hans arbejdsliv som skuespilleriet.

Jeg kan slet ikke undvære det

- At være skuespiller er jo gudskelov et privilegeret job, hvor ingen tvinger én ud af vagten ved de 67 år. Sålænge jeg stadigvæk kan huske mine ting og stå på en scene og foran et kamera, kan jeg blive ved. Det er jo vidunderligt. Jeg kan slet ikke undvære det. Det er skønt at være i gang hele tiden. Men jeg har da skruet lidt ned for blusset, har Kurt Ravn sagt i et interview med BILLED BLADET.

Stort tillykke til Kurt Ravn, som i 25 år har dannet par med keramiker Annette Ravn.

Læs mere om: