30. apr. 2016
Af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Per Pallesen fylder 74 år

per pallesen
Per Pallesen.
Foto: Krestine Havemann
Skuespiller og instruktør Per Pallesen har inviteret hele familien til middag på sin fødselsdag.

Per Pallesen har været en travl herre i showbiz, siden han som blot 19-årig blev optaget på teaterskolen. Men når han i dag, lørdag, fylder 74 år, har han ryddet kalenderen og holder fri med hustruen Vivian Dencker.

Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter

- Fødselsdagen bliver fejret med hele min familie. Jeg skal have familien til middag, børn og børnebørn, ja, hele pivtøjet. Jeg har seks børnebørn, og Vivian har ét, så der kommer syv børnebørn i alt. Det bliver herligt, fortæller Per Pallesen til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Matador stjerner tilbage i Korsbæk

Per Pallesen på tour med datteren Trine

Dagens fødselar er far til døtrene Trine og Sofie fra sit tidligere ægteskab med skuespiller Kirsten Peüliche. Pallesen har underholdt danskerne med teater, film, TV og show i flere årtier, og han er fortsat aktiv.

- Jeg laver så meget forskelligt for øjeblikket. Jeg har en del foredrag, og så er jeg ved at forberede otte koncerter med min datter Trine og Tivolis Promenadeorkester rundt om i landet. Vi tager simpelthen på tour sammen, fortæller Per Pallesen, som desuden skal sætte en forestilling op på Holbæk Teater i næste sæson.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs mere om: