Torsdag, 30. april 2015 — af af Casper Nielsen

Matadors stjerner tilbage i Varnæs' stue

Korsbæk på Bakken
Malene Schwartz, Bent Mejding, Susse Wold og Lise Nørgaard var med, da Varnæs' stue på Korsbæk på Bakken blev indviet i dag.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Malene Schwartz var på visit hos Maude Varnæs sammen med bl.a. Susse Wold, Bent Mejding, og ikke mindst forfatteren Lise Nørgaard, da Korsbæk på Bakken åbnede med pomp og pragt i dag.

Malene Schwartz gjorde store øjne, og kaldte sjovt nok på "Hans Christian …”, da hun i dag satte sig i den gamle røde dagligstuestol i Varnæs’ genskabte stue i Korsbæk.

Et historisk øjeblik, som Matador-fans nok ville have givet meget for at kunne have oplevet, og som da også fik latteren til at runge omkring bordet i stuen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Malene Schwartz var sammen med bl.a. seriens Gitte Graa og Jørgen Varnæs – Susse Wold og Bent Mejding og overtjener Olsen alias Holger Perfort – specielt indbudt til den store dag, hvor Torben Træsko Pedersen åbnede Korsbæk.

Malene Schwartz var begejstret

Men før uret officielt blev sat i gang på Korsbæk Bank, fik de Danmarksberømte Matador-stjerner også en lille privat seance i Varnæs' stue.

-Jeg synes, det er skægt, og stuen ligner virkeligt godt, sagde Malene Schwartz, der skam også fik byens Hans Christian Varnæs at se i form af en af de skuespillere (Peter Aude red.), der spiller rollen som bankdirektøren.

Faktisk kom både Korsbæks nye Maude og Hans Christian Varnæs ind og bød velkommen sammen med Elisabeth Friis, Gitte Graa, fru Fernando Møhge, Misse og kokkepigen Laura.

Per Pallesen spillede tjener Boldt

Samt Tjener Boldt.

Og han lignede på en prik Boldt fra serien – for det var nemlig Per Pallesen i egen person, der i dagens festlige anledning var trukket i tjener-habitten for et par timer.

Derfra bliver hans rolle i byen overtaget af nye kræfter.

Lise Nørgaard nød dagen

Lise Nørgaard selv var naturligvis også indbudt i stuen, og forfatteren til hele det Korsbæk-univers, man fra i dag kan opleve på Bakken, lagde ikke skjul på, at det havde været en vidunderlig oplevelse for hende at være med.

-Jeg havde ikke troet, at jeg skulle opleve sådan en periode i mit liv igen. Jeg har nydt at sidde og godkende alt, fra længden på Kviks snude til bygningsfacaderne. Og så har jeg haft det festligt ved at være journalist igen på Korsbæk Tidende. Det er en epoke, jeg ikke ville have undværet. Det er nok derfor, jeg er blevet så gammel, sagde 97-årige Lise Nørgaard.

Og så trykkede hun ellers uret på Korsbæk Bank i gang, og satte en ny tidslinje for Matador i spil igen.

LÆS MERE: Matador-stjerner åbner Korsbæk

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden