Mandag, 23. april 2018 - af af Jan Schmidt

TILLYKKE: Skønne Lone Hertz fejret af hele familien

Lone Hertz

Lone Hertz

Foto: Krestine Havemann
Den dejlige skuespillerinde benyttede det dejlige søndagsvejr til byvandring, brunch og behørig familiehygge, dagen inden hun fyldte 79 år.

– Jeg er blevet fejret i dag, hvor alle børn, svigerbørn, svigerforældre og børnebørn var ledige. Og så var det jo stadig dejligt vejr i dag, søndag. Det måtte udnyttes, fortalte søde Lone Hertz søndag til BILLED-BLADET.

– Vi startede dagen med en skøn fælles byvandring og sluttede af med at sno os igennem Botanisk Haves "jungle". Derefter – enormt sultne – endte vi kl. 14. i Cafe Sult i Cinemateket til "Ædedolkegilde-brunch", lyder det fra skuespilleren, der først i dag, mandag den 23. april, fylder 79 år.

 

Lone Hertz fik dejlige gaver

Og det var også her i Cinematekets restaurant i København, at Lone Hertz modtog gaver fra familien: dejlige havestole og tegninger af de kostumer, som Lone Hertz havde på, da hun medvirkede i Grønnegårds Teatrets opførsel af “Don Ranudo” sidste sommer.

– Jeg fik mine ønsker opfyldt. Kunne ikke være bedre, fortæller Lone Hertz.

Resten af søndagen gik med at vande havens blomster med mange spande vand.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Datteren vender hjem til Danmark

–  Puha, jeg havde jo regnet med, at det ville øse ned på min fødselsdag i morgen, som det plejer. Men det bliver sgu sol, lyder det bramfrit fra Lone Hertz, der til gengæld ingen planer har om fejring i dag, mandag.

– For mig er det i hvert fald hverdag igen med bestyrelsesmøde i LEV (tidligere Landsforening Evnesvages Vel, red.). Og så går det mod sommer, hvor min yngste datter, Maria, vender hjem med mand og børn til en ny stilling i Danmission.


 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden