14. maj. 2020
Af John Lautrup

Ulf Pilgaard: Derfor er jeg ikke bange for at være alene

Ulf Pilgaard
Ulf Pilgaard
Foto: Hanne Juul
Ulf Pilgaard har brugt corona-fritiden til at gøre sit hus rent. Og så har han i øvrigt været trænet i at være alene siden sin kones død i 2016.

Ulf Pilgaard har som alle andre måttet holde social afstand under coronakrisen. Han skulle have været hovednavn i sin afskedssæson i Cirkusrevyen i selskab med gode kolleger og et lattermildt publikum, men må indtil videre finde sig i at være alene. Hvilket dog ikke slår ham ud.

- Jeg har aldrig været bange for at være alene. Jeg har masser at bruge min tid på. Jeg bor i et stort hus, som kræver, at der bliver gjort hovedrent en gang imellem. Og det har jeg så benyttet lejligheden til at gøre, fortæller den 79-årige revystjerne, som ikke føler sig uvant med at være isoleret.

- Jeg har det nok lige så mærkeligt med hele situationen som flertallet. Men i forvejen var jeg jo temmelig isoleret. Det har jeg været, siden min kone døde. Jeg er alene med mig selv, så jeg tror nok, at jeg er den sidste, der bliver smittet, siger Ulf Pilgaard, som mistede sin kone, Gitte, i 2016.

Læs interview med Ulf Pilgaard i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 14. maj.

Læs mere om: