25. jun. 2019
Af Casper Nielsen

Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl: Her er vores nye holdkammerater

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/cirkusrevyen_nyt_hold_tsl_20190625_0142_1.jpg
Foto: Thomas Lauersen
Ulf Pilgaards sidste sæson i teltet på Bakken bliver sammen med to stjerner, der ikke før har stået i Cirkusrevyen. Plus Niels Ellegaard, der afløser Henrik Lykkegaard.

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard kunne byde velkommen til en ny holdkammerat, da de præsenterede sæsonen for 2020.

Den nye Cirkusrevy-kammerat bliver Carsten Svendsen, der for to år siden debuterede i Ganløse Revyen 2017.

Mille Lehfeldt debuterer i Cirkusrevyen

Han har desuden medvirket i en række teaterforestillinger, blandt andet som en af hovedrollerne i "The Book of Mormon", og medvirker i år i Hjørring Revyen

- Jeg aner nærmest ikke hvad jeg har sagt ja til. Det bliver en ordentlig mundfuld, men det bliver fantastisk at skulle stå på scenen med Ulf og Lisbet, der har spillet revy i fyrre år. Lige så lang tid som jeg har levet, sagde Carsten Svendsen til BILLED-BLADET.

Han er ikke den eneste, der får sin Cirkusrevy-ilddåb. Også Mille Lehfeldt er på scenen næste år. Men på grund af sommerferie kunne hun kun være repræsenteret via et billede, da Cirkusrevyen holdt pressemøde.

Lisbet Dahl glæder sig

Cirkusrevyens instruktør Lisbet Dahl glæder sig til at arbejde sammen med næste års hold om at skabe endnu en sjov og underholdende forestilling.

-Vi har sammensat et fantastisk hold af både erfarne og helt nye kræfter i Cirkusrevyen. Jeg glæder mig til at byde Mille og Carsten velkommen i Cirkusrevy-familien, og så er det dejligt at få Niels Ellegaard tilbage. De kommer alle til at give en masse ny energi og kreativitet på scenen i en forrygende afslutningssæson for Ulf, siger Lisbet Dahl.

Læs mere om: