7. maj. 2020
Af John Lautrup

Video: Lisbet Dahl glæder sig

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Lisbet Dahl ser frem til at komme igang med Cirkusrevyen efter et usædvanligt forår med lediggang og en fødselsdag i næsten-ensomhed.

Lisbet Dahl sidder i sit sommerhus i Hornbæk og venter på, at Cirkusrevyen får lov til at holde årets premiere. Det bliver tidligst i september og i så fald med fire måneders forsinkelse. Det kan ikke gå hurtigt nok for revyens instruktør og hovednavn.

- Åh, jeg glæder mig til at SPILLE!, udbryder Lisbet Dahl i et interview med BILLED-BLADET.

- Det bliver en kæmpeglæde, når vi får lov til at gå ind på scenen igen, og vi får lov til at kramme hinanden igen. Det tror jeg, rigtig mange mennesker trænger til, hvornår det så bliver. Forhåbentlig til september. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at se hele familien igen, og så skal vi både have påskefrokost og fødselsdagsfrokost og alt muligt andet på én gang, siger hun.

Den 9. april fyldte Lisbet Dahl 74 år efter en måned i corona-isolation i sit sommerhus. Da kom familien og sang “Happy Birthday” i haven, og hun havde tre gæster på besøg til frokost.

- Jeg bestilte smørrebrød inde fra Aamanns, og heldigvis har jeg et meget stort spisebord. Så sad vi der. En på hver langside og en for hver bordende. Det var sjovt. Jeg har også siddet og drukket hvidvin ude på fortovet med genboen, som sad på det andet fortov. Så sad vi der og snakkede på tværs af vejen, fortæller hun.

Læs interview med Lisbet Dahl i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 7. maj.

Læs mere om: