25. feb. 2015
Af Casper Nielsen

VIDEO: Se Korsbæks Kvik lave tysker-tricket

Grisehandler Larsen fra Bakkens Korsbæk kunne give den første prøve på, hvor god den lille Kvik hund allerede er blevet til det berømte ”tysker-trick” fra Matador.

Korsbæk på Bakken har fundet sin ny grisehandler Larsen.

Skuespilleren Sune Svanekier er udvalgt af Lisbet Dahl og Peter Holst-Beck til at spille rollen, når Bakkens Korsbæk by åbner den 30. april.

Og et af hans fornemste tricks bliver naturligvis at vise gæsterne det trick Buster Larsen gjorde Danmarks berømt i tv-serien Matador.

”Det er en tysker Kvik”.

- Det er jo en udfordring, for Kvik er stadig kun en baby, siger Kviks træner, Jean Rytter fra ABC Hundeudstyr, til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Her er Matadors nye ansigter

To hunde i Korsbæk

Korsbæk har to Kvik hunde. ”Kvik Larsen” og ”Kvik Pedersen” – sidstnævnte fordi den bor hos Korsbæk på Bakkens direktør Torben "Træsko" Pedersen.

Begge skal vænne sig til skuespilleren Sune Svanekier, der er kommet og gået tur, og har leget med hundene en halv time dagligt i de sidste tre uger.

-Jeg har ikke selv hund, men havde da jeg var lille, men i vores familie gik vi aldrig til træning med dem, så det er nyt for mig, siger Sune Svankier

Med en lille godbid lykkedes det ham nu ganske godt, at få lille Kvik til at udføre "tysker tricket".

Man kan se det i videoen herover

Læs mere om: