Fredag, 20. oktober 2017 - af John Lautrup

Vigga Bro fylder 80 år: Jeg er ikke bange for at dø

Vigga Bro
Vigga Bro, oktober 2017
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Vigga Bro har levet et langt liv og har appetit på meget mere. Hun er ovenpå igen efter mandens død for fem år siden.

Skuespiller Vigga Bro holder fredag aften en stor fest for familie og venner i anledning af sin 80-års fødselsdag. Det gjorde hun af gode årsager ikke, da hun for fem år siden rundede de 75 år - dagen efter sin mand Erik Moseholms begravelse.

Men hun har det godt igen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var da et kolossalt chok, at Erik døde. Jeg havde håbet på ti gode år til, men på den anden side: Når man dør som 82-årig og har fået 25 gode år sammen, så kan man ikke forlange mere, smiler Vigga Bro, som runder de 80 i fremragende form. 

Vigga Bro: Ti gode år tilbage

- Når man fylder 80, har man ti gode år tilbage, hvis man er heldig. Det er ikke mange år. Men det er mange dage. Så er der trods alt 10 gange 365 dage tilbage, og så skal man jo sige til sig selv, at så skal man altså nyde alle dagene.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Men jeg er ikke bange for at dø. Jeg har egentlig altid taget døden ind som en livsbetingelse. Det er udmærket at tænke på døden, for så bliver man måske lidt gladere for livet, så længe man har det. 

Læs det store fødselsdagsinterview med ærlige og livskloge Vigga Bro i BILLED BLADET, som kan købes fra torsdag den 19. oktober.

Billed-Bladet nr. 42, 2017
Billed-Bladet nr. 42, 2017
Fotocollage: BILLED-BLADET

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden