29. okt. 2017
Af Majken Munk

Vild med dans-dommer Nikolaj Hübbe fortæller: Sådan er jeg som kæreste

Nikolaj Hübbe
Nikolaj Hübbe
Foto: Lars H. Laursen
Balletmester og Vild med dans-dommer Nikolaj Hübbe fylder rundt og i den anledning åbner han i denne uges BILLED-BLADET op om sit liv - og ikke mindst kærlighedsliv.

Mandag den 30. oktober har Nikolaj Hübbe 50-års fødselsdag. I den anledning har BILLED-BLADET placeret ham i den historiske røde stol, som mange kendte danskere før ham, har siddet i. Her løfter han sløret for, hvordan han er som kæreste.

- Jeg er så sød. Jeg er god til at lave mad. Og jeg er meget, meget bestemmende, fortæller balletmesteren med et stort grin og fortsætter:

- Og så er jeg en god rejsekæreste, synes jeg selv.

Balletmesteren og "Vild med dans"-dommeren kommer i interviewet omkring flere dele af sit liv lige fra sin opvækst i de frie 70’ere til, balletkarrieren og hvordan hans liv ser ud nu.

Nikolaj Hübbe
Nikolaj Hübbe i BILLED-BLADETs røde stol
Foto: Lars H. Laursen

En travl single

Lige nu er der ingen kæreste i Nikolaj Hübbes liv, og han er i tvivl om han søger en at dele hverdagen med på dette tidspunkt i sit liv. For hverdagen for balletmesteren er travl, og han bruger stort set alle sine vågne timer på Det Kongelige Teater.

Så for ham er enspænderlivet lettere, for så kan han gøre, hvad han har lyst til.

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse det indgående interview med Nikolaj Hübbe i anledningen af hans 50-års fødselsdag.

Billed-Bladet
Billed-Bladet nr. 43
Fotocollage: BILLED-BLADET

Læs mere om: