28. apr. 2016
Af af Helle Skram de Fries

Vild med dans-stjernen Morten Kjeldgaard er blevet single

Morten Kjeldgaard
Morten Kjeldgaard.
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Den 31-årige Morten Kjeldgaard bekræfter overfor BILLED-BLADET, at han og kæresten har brudt forholdet.

- Vi er ikke længere kæreste, men vi skilles som gode venner, fortæller Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET.

”Vild med dans”-stjernen har nydt tre dejlige år sammen med nordmanden Vegard Kristiansen, men parret har nu besluttet at gå hver til sit.

- Vi har haft en god tid sammen, og dem vil vi altid have med os, men er enige om, at det har udviklet sig sådan, at vi nu er bedre sammen som venner end som kærester. Selvfølgelig er det svært lige nu, men det er helt udramatisk, og jeg er glad for, vi kan fortsætte med at være venner.

Mors Dag gave: Køb 12 numre af BILLED-BLADET og få 2 biografbilletter

Da Morten Kjeldgard og Vegard Kristiansen, der også er danser, blev kærester, flyttede de sammen i Morten Kjeldgaards lejlighed på Vesterbro, men 1. august flyttede de sammen i en ny lejlighed.

Eks-kæresten har allerede købt en ny lejlighed, og Morten Kjeldgaard bliver så boende i den tidligere fælles lejlighed.

- Det er jeg glad for, og så skal jeg bare blive ved med at have noget at lave, lyder det fra singlefyren Morten Kjeldgaard.

LÆS MERE: Morten Kjeldgaard har bestået sin eksamen

Morten Kjeldgaard og ekskæresten skal arbejde sammen

Den populære danser, der i 2015, sammen med Stephania Potalivo, fik en fornem 2. plads i ”Vild med dans”, kan glæde sig over, at der er flot booket op i kalenderen.

- Ja, og min ekskæreste og jeg er begge med i både Dirty Dancing (der fra 8. juli 2016 opføres i Operaen, red.) og i Saturday Night Fever (der spiller fra marts 2017, red.), så der er rigtig dejligt, vi stadig er gode venner, fortæller Morten Kjeldgaard.

- Nu skal jeg til at vænne mig til singlelivet, og jeg må da indrømme, det indtil videre ikke rigtig har været mit år, konstaterer Morten Kjeldgaard, der i februar i år mistede sin far, der døde af cancer.

- Men jeg ser fremad, og der er masser af gode til at se frem til, så jeg er ret afklaret med det hele, lyder det fra en trods alt glad Morten Kjeldgaard.

Læs mere om: