Torsdag, 10. november 2022 - af Julie Nolsöe

Thomas Evers Poulsen med romantisk løfte til kæresten: Dette skal ske efter Vild med dans

Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen

Foto: Dan Mariegaard
Den professionelle danser har haft rigeligt at se til under de seneste mange ugers "Vild med dans". Men når finalen er løbet af stablen, vil han lægge sit fokus et andet sted

Fredag den 11. november kulminerer den igangværende sæson af "Vild med dans", når den helt store finale løber af stablen.

Her er professionel danser Thomas Evers Poulsen sammen med komiker Natasha Brock ét af de tre sidste finalepar, der skal kæmpe om den eftertragtede titel som vinder af "Vild med dans" 2022. 

De to andre par i finalen er skuespiller Caspar Phillipson og dansepartner Malene Østergaard samt para-atlet Daniel Wagner og dansepartner Asta Björk.

Har haft travlt

Det er let at forestille sig, at der har været travlt i Thomas Evers Poulsens liv de seneste uger. 

Udover festlighederne i TV 2-studiet hver fredag, skal parrene i dansekonkurrencen tilbringe en del tid i træningslokalet hver eneste uge for at kunne præsentere den flottest mulige dans foran kameraer og publikum fredag aften. 

Men når finalen på "Vild med dans" er ovre efter fredag den 11. november, vil Thomas Evers Poulsen sørge for at tilbringe mere tid sammen med sin kæreste, Sæþór Kristínsson.

De to har været kærester siden august 2015, men det lader ikke til, at der har været meget kæreste-tid på det seneste.

Men det vil der snart blive rettet op på, lover danseren i et nyt opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele: 

- I næste uge er ham her i fokus, indleder han teksten under et billede af parret.

Han skriver videre om Sæþór:

- Han er heldigvis mega stolt og giver sin fulde opbakning. Han er selvfølgelig også på plads i studiet på fredag. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden