Onsdag, 22. februar 2023 — af Catja Klarskov

Thomas og Louise er vilde med dans, så de bad Jens Werner om en tjeneste

Jens Werner, Thomas Hrouda Tegner og Louise Tegner Hrouda-Rasmussen 
Jens Werner, Thomas Hrouda Tegner og Louise Tegner Hrouda-Rasmussen 
Foto: Søren Jul Lamberth
Thomas og Louise er vilde med dans, men først og fremmest er de vilde med Jens Werner. Derfor bad de ham om en utraditionel tjeneste.

Da Thomas Hrouda Tegner og Louise Tegner Hrouda-Rasmussen gik i gang med at planlægge deres bryllup, vidste de, at de ikke ønskede en traditionel vielse.

Ingen af dem er religiøse, og derfor var de på udkig efter en med den rette energi til at forestå vielsen. Valget faldt på Jens Werner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret havde netop set Jens Werner i programmet “Til middag hos” og kendte ham naturligvis også som den storsmilende tv-dommer i “Vild med dans” på TV 2. Det fortæller Thomas og Louise i et interview med Familie Journal, som er på gaden i denne uge.

– Vi havde begge indtrykket af, at han var en positiv, smilende, kærlig, vittig og ærlig mand. Han er præcis den samme person i det virkelige liv, som han er på tv-skærmen, fortæller Louise i et interview med Familie Journal.  

Jens Werner var frisk på Louise og Thomas' utraditionelle forespørgsel og foruden at vie parret foran venner og familie, så koreograferede tv-kendissen også deres brudevals, som han krydrede med trin kendt fra hiphop og jive.

Tv-dommeren havde dog ikke bemyndigelse til formelt at vie Thomas og Louise, som efter ceremonien måtte gå afsides og få papir på deres kærlighed af et byrådsmedlem.

Efterfølgende har Thomas og Louise bevaret kontakten med dansedommeren, og hver mandag aften trækker de i lakskoene på Jens Werners danseskole i Værløse.

Jens Werner, Louise Tegner Hrouda-Rasmussen og Thomas Hrouda Tegner.
Foto: Søren Jul Lamberth

Her kickstarter de ugen med et skud god energi sammen med femten andre nye danseentusiaster på begynderholdet “Vild med dans-pardans”, som Jens Werner står i spidsen for.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden