TILLYKKE: Lisbet Dahl fylder 75 år

Foto: Thomas Laursen
Revydronningen Lisbet Dahl kan fejre sin 75-års fødselsdag den 9. april.

Lisbet Dahl kan fredag den 9. april fejre, at hun fylder 75 år.

Danmarks ukronede revydronning blev født den 9. april 1946 i København som datter af skuespillerne Helge Dahl og Toni Biering.

Hun endte med at gå i forældrenes skuespillerfodspor og blev uddannet tilbage i 1967.

Tilbage til Cirkusrevyen

Siden da har Lisbet Dahl medvirket i en lang række teater- og revyforestillinger, men det er også blevet til flere film- og tv-roller.

Hun debuterede i filmen ”Pigen og drømmeslottet” i 1974, og i 2008 medvirkede hun i den populære tv-serie ”Sommer”.

SOMMERTILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

De sidste mange år har Lisbet Dahl været instruktør for Cirkusrevyen, og hun har stået på scenen og underholdt publikum utallige gange.

Sidste år blev revyen desværre aflyst på grund af coronakrisen, men i år glæder hele holdet sig over, at de skal tilbage i teltet på Bakken.

Familien flyttede ind

Lisbet Dahl har i øjeblikket travlt med prøverne på Cirkusrevyen, som får premiere til maj, men forhåbentligt får hun også tid til noget fødselsdagsfejring med sin store familie.

Hun har fem børn – tre døtre og to sønner – og så har hun en masse dejlige børnebørn.

Noget af familien har boet hos hende under coronakrisen.

- Da jeg kom hjem fra mit sommerhus, flyttede de yngste “unger” ind hos mig, så vi kunne være sammen uden problemer, for de skulle jo også være hjemme. Gustav og hans kæreste, Anna-Cla­ra, og Elizabeth og hendes mand, Magnus, og deres tre små drenge. Det har været højlydt, men rigtig skønt. Nu er det kun Gu­stav og Anna-Clara, som er her, fortalte Lisbet Dahl for nyligt til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden