Tirsdag, 14. marts 2023 — af Catja Klarskov

Tina Lund til sin mand: Derfor deler hun rørende kærlighedserklæring

Tina Lund
Tina Lund
Foto: Dan Mariegaard
Tina Lund deler rørende og romantisk kærlighedserklæring til sin mand, Allan Nielsen.

Den professionelle springrytter og tidligere Forsidefrue, Tina Lund, delte i går en romantisk og rørende kærlighedserklæring til sin mand, tidligere fodboldspiller Allan Nielsen.

Til opslaget, på Tina Lunds Instagram-profil, deler hun en række billeder både af familien samlet og af kendis-ægteparret alene. Tina Lund supplerer desuden kavalkaden af kærlighedsfotografier med rørende ord til sin mand gennem 11 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Anledningen var Allan Nielsens 52-års fødselsdag, som han kunne fejre i går, og til det skriver kendis-rytteren blandt andet, at han er den største gave i livet.

Fødselarens dag bestod dog ikke af flag og flødeskumskager med hele familien samlet. Den tidligere Forsidefrue afslører nemlig i opslaget, at de ikke fejrede den store dag sammen.

Allan Nielsen og Tina Lund blev gift i august 2011 og har i dag børnene 10-årige Louis og Lily på 6 år sammen. Allan Nielsen har desuden tre voksne børn, døtrene Ida Marie, Emma Sofie og Nanna Louise fra sit tidligere forhold med designeren Rikkemai.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden