Fredag, 31. marts 2023 — af Catja Klarskov

TV 2-korrespondent Jesper Zølck danner par med kendt tv-vært: Sådan blev de ført sammen af Stéphanie Surrugue

Jesper Zølck og Stéphanie Surrugue 
Jesper Zølck og Stéphanie Surrugue
Foto: Claus Troelsgaard/TV 2 og Martin Høien
TV 2-korrespondent Jesper Zølck er gift med en kendt tv-kollega, og det var Stéphanie Surrugue, der i sin tid førte dem sammen.

De sidste år har Jesper Zølck arbejdet som nordisk korrespondent for TV 2. Et liv i rampelyset som hans bedre halvdel, tv-værten Carina Bergfeldt, kender alt til.

Jesper Zølck har i den grad fundet sit livs udkårne i samme branche. Både han og svenske Carina Bergfeldt har nemlig begge været USA-korrespondenter, men det var alligevel i en anden sammenhæng, at de blev introduceret for hinanden og fandt melodien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tv-ikonet Stéphanie Surrugue er nemlig veninder med den svenske journalist og tv-vært Carina Bergfeldt, og hun introducerede parret for hinanden.

Senere fik hun også den store ære at vie dem, da tv-parret blev gift i sommeren 2019. Du kan se et billede fra brylluppet her.

Carina Bergfeldt er uddannet journalist og har siden 2016 fungeret som korrespondent for SVT, det svenske svar på Danmarks Radio. Hun er desuden kendt for sin skildring af de grusomme begivenheder, der fandt sted på øen Utøya i 2011.

Til daglig bor journalistparret i Stockholm sammen med deres 3-årige søn Hamilton.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden