Søndag, 29. april 2018 - af Marianne Singer

TV-værten Abdel Aziz Mahmoud roser Mary og Marie

Abdel Aziz Mahmoud

Abdel Aziz Mahmoud og kæresten Andreas. 

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Der var masser af ros til kronprinsesse Mary og prinsesse Marie fra TV-værten Abdel Aziz Mahmoud ved årets Danish Rainbow Awards - AXGIL.

Det var en helt særligt aften for TV-vært Abdel Aziz Mahmoud, da han var gæst ved prisuddelingen Danish Rainbow Awards - Axgil i Cirkusbygningen i København.

Abdel Aziz Mahmoud modtog nemlig rørt prisen som Årets LGBT-person for at være en stemme og et håb om forandring for en masse unge LGBT-personer med minoritetsbaggrund. 

Taknemmelig over opbakning

Med til det festlige arrangement var også kronprinsesse Mary, der er den første kongelige, som deltager i prisfesten. 

Til BILLED-BLADET forklarede Abdel Aziz Mahmoud, hvor taknemmelig han er over den enorme opbakning, han har modtaget fra danskerne og kongehuset, deriblandt kronprinsesse Mary og prinsesse Marie, på det seneste.

 

Prinsesse Marie bakker også op

Og hvor vigtigt det er for de seksuelle minoriteter at få den støtte.   

– Det er fantastisk, at det er blevet så indlysende og så selvfølgeligt at bakke denne her sag op. Prinsesse Marie har også været meget aktiv i forbindelse med AIDS-Fondet, og hun har har også været på forsiden af homomagasinet Out & About. Det er historisk, så der sker rigtig meget. Vi skal takke kongehuset for at bane vejen for de sidste konservative kræfter, der måske sidder og overvejer, hvad skal man mene om homoseksuelles og LGBTs rettigheder, sagde han.

Abdel Aziz Mahmoud ankom sammen med kæresten gennem seks et halvt år, Andreas.  – Vi har det fantastisk. Vi har aldrig haft det bedre, lød det fra TV-værten på den røde løber.     

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden