Mandag, 16. april 2018 - af Karina Didriksen

TV-værten Abdel Aziz Mahmoud: Min familie skammer sig ikke længere

Abdel Aziz Mahmoud.

Abdel Aziz Mahmoud. 

Foto: Krestine Havemann
For ni år siden fortalte Abdel Aziz Mahmoud sin muslimske familie, at han er homoseksuel, og nu støtter de ham i kampen for at debattere emnet på landsdækkende TV.

Abdel Aziz Mahmoud var 18 år gammel, da han fandt ud af, at han var homoseksuel, men først syv år senere tog han mod til sig og fortalte sin muslimske familie sandheden.

Heldigvis var familiens reaktion positiv, men sådan er det langt fra i alle andre tilfælde. Derfor undersøger TV-værten nu, om man både kan være homoseksuel og muslim i et nyt DR2-program.

– Det største for mig er, at det ikke længere er noget, min familie skammer sig over. De støtter mig i kampen for at debattere det her emne, så det har været befriende for mig, fortæller Abdel til BILLED-BLADET.

Det er en lettelse

- Hemmeligheden kan ikke skade min familie mere. De er ligeglade med, hvad folk siger, og det er en lettelse, forklarer den 34-årige tidligere "Aftenshowet"-vært.

Mandag den 16. april kl. 22.00 kan Abdel ses i anden del af DR2-programmet ”Helvedes homo – en muslim springer ud”. 

I BILLED-BLADET nr. 15, der er ude nu, kan du læse en artikel om Abdel, hvor han for første gang stiller op til et interview med sin kæreste gennem seks år, Andreas Gylling Æbelø. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden