31. aug. 2016
Af Majken Munk

Abdel viser familien frem

Abdel Aziz Mahmoud
Abdel Aziz Mahmoud
Foto: Jakob Ljørring
I et nyt program på DR2 kommer seerne med indenfor i familien Mahmouds hjem på Lærkevej. Her møder vi blandt andet storebror og TV-personlighed Abdel Aziz Mahmoud og følger livet i en moderne dansk familie.

På en helt almindelig parcelhusvej byder Abdel Aziz Mahmoud seerne indenfor i sit barndomshjem. Her har seerne mulighed for at følge familiens medlemmer sammen og hver for sig.

Foruden forfatter og journalist Abdel Aziz Mahmoud, der måske mest er kendt for at have været en del af værtsholdet på "Aftenshowet", kan man også møde hans tre søskende, broren Muri, søsteren Yasmin og lillebror Nadim. I familiens front træffer seerne også far Hamad og mor Souad. Familiens medlemmer er meget forskellige og går op i meget forskellige ting, men én ting kan de altid enes om, nemlig deres skønne familieliv.

En moderne familie

Igennem seks afsnit stifter seerne bekendtskab med en moderne dansk familie, som oprindeligt flygtede til Danmark i 1980’erne. Seerne kan se frem til et program fyldt med kærlighed, konflikter og humor.

Abdel Aziz Mahmoud glæder sig til at give Danmark et indblik i sin skønne familie, men frygter at hans popularitet snart bliver mindre efter programmets premiere den 12. september.

”Der er et stort sammenhold i min familie. Vi hjælper hinanden, tager pis på hinanden og er der, når det virkelig gælder. Jeg håber, at seerne vil tage godt imod de vigtigste mennesker i mit liv, men jeg frygter, at de bliver så vilde med min mor, at jeg skal til at konkurrere med endnu flere om hendes opmærksomhed”, siger Abdel med et stort smil på læben til DR.

LÆS MERE: Så er fundet ny vært til "Aftenshowet"

Læs mere om: