Mandag, 21. marts 2022 - af Sofie Nymand

6 kendte danskere i vild tv-udfordring: Skal vandre igennem ødemarken

Foto: Discovery Networks Danmark
Seks kendte har taget imod en kæmpe udfordring, når de i tre uger skal vandre over bjergene i et nyt tv-program.

Smalle bjergstier, stejlt terræn og vilde dyr.

Det er nogle af de udfordringer, som seks kendte danskere har sagt ja til, når de deltager i det nye Discovery-program “Overlev Ødemarken”.

Eventyrlystent hold af kendte danskere 

Det eventyrlystne hold består af skuespillerne Rasmus Bjerg, Jakob Fauerby, Marco Ilsø og Signe Skov samt svømmer Jeanette Ottesen og journalist Sara Sadiq Frost.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De skal vandre over bjergene i smukke Kaukasus ved Georgien, hvor vildmarksekspert Kristian Jersing vil guide holdet igennem.  

På vandreturen må deltagerne kun medbringe det, de selv kan bære på ryggen, men det er ikke kun deltagernes evne til at pakke, der kommer på prøve.

Derfor gør han det

På turen vil også højdeskrækken og konditionen blive testet. Ligesom der er risiko for, at deltagerne bliver konfronteret af områdets vilde dyr som bjørne, leoparder og giftslanger.  

– Jeg er klar over, og jeg ved, at det er en kæmpe udfordring for mig, og jeg er på jomfruelig grund i forhold til mig selv. Det er også derfor, jeg gør det, siger skuespiller Rasmus Bjerg i programmet.

Med “Oplev Ødemarken” ønsker Discovery at fortætte i natur- og adventure-genren, der begyndte med programmerne “Over Atlanten” og “Klædt af mod toppen med Familien Wozniacki”.

“Oplev Ødemarken” ses på discovery+ og Kanal 5 fra den 7. april.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden