Torsdag, 10. september 2020 - af Marianne Singer

Ærlig Årgang 0-mor: Livet driller lige nu

Christina Siguenza.
Christina Siguenza.
Foto: Lars H. Laursen
Det er en befriende ærlig Christina Siguenza, der på Instagram fortæller om, hvordan det hele har drillet hende i denne uge.

- Kender I de dage, hvor det hele bare ikke går. Der er så mange ting, der går imod en. Uheldige ting sker. Sådan en dag har jeg.

Sådan begynder Christian Siguenza, kendt fra tv-programmet Årgang 0, sin fortælling om onsdag i denne uge, der rigtig drillede, i Stories på sin Instagram-profil #kakaomyggen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stjernerne står dårligt

- Stjernerne er ikke særlig godt placeret hos mig i dag og det værste af det hele er, at min tand, som knækkede for nogle måneder siden og skulle have lavet lige før corona, er knækket igen. Jeg ved på forhånd, at den ikke står til at blive reddet. Så den skal jeg have hevet ud. Og jeg har bare ikke lyst til at gå igennem det, jeg lige har gennemgået med den tand, jeg fik hevet ud, lyder det endvidere fra Christina, der dermed hentyder til, at hun for godt to uger siden fik voldsomme smerter efter at have fået fjernet en tand. 

Det viste sig at være en såkaldt Dry socket, der var skyld i pinen, samt en betændelsestilstand. 

Mistet dankort

Men ikke nok med, at endnu en tand nu giver problemer, så kom der også andre udfordringer oven i denne onsdag. 

- Jeg håber resten af dagen går godt. Det er da også helt utroligt - jeg har mistet mit dankort, jeg har knækket en tand. Pelle (Christinas søn, red.) er faktisk også syg. Men jeg får hjælp af mine forældre til at passe ham. Det har jeg ikke haft i 18 år. Det er jo luksus at have forældre, der kan passe ens barn, så man kan komme på arbejde, siger Christina, der dog tager det hele i stiv arm. 

Sådan er livet

- Sådan er livet jo. Udfordringer har man masser af. Men jeg ser positivt på tingene og griner af det og så prøver jeg at løse det, forklarer hun. 

- Det var tanker her fra mig af - kedelige tanker. Men jeg er også kun et menneske. Det hele skal ikke bare handle om, at alt fungerer godt og er instagram-venligt. Livet driller en gang i mellem på godt og ondt, slutter hun. 

Ikke lyserødt

Til BILLED-BLADET forklarer Christina, at hun gør sig umage for at give et realistisk billede af sig selv på Instagram. 

- Det er ikke lyserødt og det kan og vil det aldrig blive - og det er det, som er NORMALT. Det tiltaler mig derfor at nævne mere af det på Instagram, end noget som er pyntet. Det hele hænger nok meget sammen med min erfaring igennem Årgang 0. Det er bestemt ikke pyntet, siger hun. 

- Jeg er også sygeplejerske og har set en del efterhånden. Og derfor er det realistiske billede fra forskellige aspekter i livet noget, som jeg vil stå ved med. Fordi det er sådan livet er. Jeg bryder mig ikke om at se og høre urealistiske udsagn eller billeder på de sociale medier. Det skaber netop et urealistisk billede hos de mennesker, som er sårbare overfor dette og som så vil mene, at det er det, de skal leve op til. Det er trist og forkert, uddyber hun. 

Ikke perfekt

- Jeg er ikke perfekt, mine børn er ikke perfekte, mit liv er ikke perfekt. Vi kæmper allesammen med noget i en anden anden form. Men jeg ser os som uperfekt-perfekte mennesker. 

- Jeg tænker tit, hvad kan jeg gøre for at blive et bedre menneske. En lille del af det er vel at give et indblik i mit liv og tanker, som det er. Sloganet fra Årgang 0 er jo at vise livet på godt og ondt. Og det gør jeg så stadig på trods af, at vores generation i Årgang 0 er slut. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden