4. aug. 2021
Af Marie Krakau

Anna Stokholm og Simon Stenspil deler vidunderlig nyhed

Simon Stenspil og Anna Stokholm.
Simon Stenspil og Anna Stokholm.
Foto: Hanne Juul
Lykkelig nyhed fra skuespiller-parret Anna Stokholm og Simon Stenspil.

Anna Stokholm og Simon Stenspil skal være forældre til deres første barn. Den lykkelige nyhed deler de på begge deres Instagram-profiler.

Skuespillerparret bliver ifølge deres opslag forældre i november.

Anna Stokholm har til nyheden et skønt billede af parret sammen, mens den dejlige baby-afsløring kan ses på Simon Stenspils profil i en morsom video.

De kommende forældre mødte hinanden i 2017.

Hilsen fra storesøster

Også på Simon Stenspils storesøster, skuespilleren Cecilie Stenspils, Instagram-profil bliver der jublet over den lykkelige nyhed.

Cecilie Stenspil, der glæder sig til at blive faster, er selv mor til børnene Samuel på to år og datteren Ellionor, der fylder et år i morgen, torsdag d. 5. august, som hun har sammen med skuespiller Troels Lyby.

TV 2-profiler

Både Anna Stokholm og Simon Stenspil har medvirket og medvirker i store TV 2-serier og -produktioner.

33-årige Anna Stokholm spiller med i to store tv-serier på nichekanalerne TV 2 Charlie og TV 2 Zulu. På Charlie kan hun opleves som Lis Sommer i seersuccesen "Sygeplejeskolen", der afsluttede sin tredje sæson i slutningen af 2020. Serien om livet som sygeplejeelev i 1950'erne har allerede fået tildelt en fjerde sæson, der dog endnu ikke har offentliggjort hverken premieredato eller cast.

På Zulu spiller Stokholm med i komedieserien "Minkavlerne", hvor hun spiller overfor bl.a. Ruben Søltoft, Kirsten Lehfeldt og Niels Hausgaard.

Kæresten Simon Stenspil har medvirket i flere episoder af TV 2s allerstørste seriesucces, "Badehotellet", hvor han spiller Valter, der er gift med stuepigen Edith.

Desuden vil mange huske den 38-årige skuespiller for hans medvirken i "Vild med dans" i 2018, hvor han dansede sig til sejren sammen med partneren Asta Björk.

Læs mere om: