14. mar. 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Bettina trak sig fra MasterChef af personlige årsager: Her er grunden

Bettina
Bettinna måtte udgå fra MasterChef før det nærmest var gået i gang.
Foto: Viaplay Group
Personlige omstændigheder gjorde, at Bettina fra Aarhus måtte trække sig fra MasterChef - nærmeste inden programmet for alvor var kommet i gang.

Mandag aften startede den femte og næstsidste indledende uge af MasterChef 2023, men det var ikke alle, der ellers skulle have været med, der var til stede.

I starten af afsnittet fortæller Thomas Castberg nemlig de seks deltagere at Bettina, der også skulle have været med i den femte indledende uge, havde trukket sig fra programmet af personlige årsager.

Nu fortæller Bettina selv til BILLED-BLADET, hvorfor hun måtte trække sig fra programmet.

- Det er fordi, at jeg er blevet gravid, siger Bettina.

Da det første bootcamp-afsnit, hun var med i, vidste hun ikke, at hun var gravid. Men der er ret lang tid mellem optagelserne til programmet, så mens hun ventede seks uger på at skulle tilbage til den indledende uge, fandt hun og kæresten ud af, at Bettina var gravid – og endda relativt langt henne.

Og da tiden endelig var til, at hun skulle tilbage til optagelserne, var hun så hårdt ramt af kvalme og udmattelse, at hun blev nødt til at melde fra.

- De var så søde på produktionen, og ville gøre både det ene og det andet med senge og bedre interviewtider, men det var få timer i døgnet, jeg kunne holde mig vågen i den periode, desværre. Det var helt i den spæde start, og jeg havde desværre en rigtig hård start. Jeg havde simpelthen så meget kvalme, og det hang bare ikke sammen med mad, rå råvarer, hygiejne og den slags. Så en optagedag på 10 timer var fuldstændig umulig at komme igennem, desværre, fortæller Bettina til BILLED-BLADET.

Heldigvis går det bedre for Bettina i dag. Hun er nu i uge 34, og venter bare på, at den lille baby melder sin ankomst.

Og selvom hun glæder sig til familieforøgelse, så kan hun ikke lade være med at mærke en lille snert af misundelse, når hun ser de andre på tv-skærmen.

- Det er selvfølgelig smadder ærgerligt, for jeg ville fandme gerne have været med, og når jeg ser alle de søde mennesker, jeg mødte på tv, så bliver jeg helt grøn af misundelse over at jeg ikke kunne få lov at være med, siger hun.

Stod det til hende selv, så gav hun det også gerne en chance mere, når der er kommet lidt ro på igen efter fødslen, men så vidt hun ved, er løbet kørt, når man har været vist på tv.

- Jeg ville mega gerne melde mig til igen, men jeg ved ikke, om jeg må. Det er vist noget med, at når man har været vist på tv, så har man brugt sin "billet", men det kan jo været, at jeg er heldig. Jeg vil i hvert fald forsøge, når jeg lige er på den anden side af at have et spædbarn. Jeg vil rigtig gerne prøve igen - hvis jeg kan, fortæller Bettina.

Læs mere om: