Onsdag, 1. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Virker hun bekendt? Her har du set Michella fra Masterchef før

Michella Evers
Michella Evers
Foto: Viaplay
Blandt deltagerne i aftenens bootcamp-afsnit af Masterchef er der et ansigt, som du med stor sandsynlighed har set før

I aftenens afsnit af "Masterchef" indtræder endnu en håndfuld deltagerne officielt i bootcampen, hvor de skal udvise deres allerbedste madlavningskundskaber, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at gå videre i konkurrencen. 

For én af deltagerne er det dog ikke en helt ny oplevelse at skulle konkurrere på tv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Michella Evers, som er en af de håbefulde deltagere i den nye sæson af "Masterchef", har nemlig tidligere været med i ikke bare én, men flere tv-programmer, hvor det handlede om at vinde.

I 2012 medvirkede Michella i "Big Brother", og så sent som i 2021 deltog hun i "X Factor", hvor hun dog røg ud af programmet under den famøse "5 Chair Challenge".

Har også datet på tv

Samme år som hendes deltagelse i "Big Brother" var Michella Evers også med i realityprogrammet "Singleliv" på kanal 4, hvor man kom helt tæt på hende og hendes jagt på kærligheden.

Michella Evers (til højre), sammen med to af sine tidligere realitykollegaer - til venstre Christina Odorico fra "For lækker til love". 
Foto: Thomas S. Laursen

I dag har Michella en søn, der kom til verden i 2020, sammen med Jurstinne Duissara Evers, som hun blev skilt fra for et år siden. Sønnen er Michellas biologiske barn, men sønnen blev født af Jurstinne, der bar Michellas æg, som var befrugtet med sæd fra en åben donor. 

Ifølge HER & NU har Michella Evers også en søn fra et tidligere forhold, mens Jurstinne har to børn fra et tidligere forhold. 

Nu kæmper Michella altså om at vinde titlen som vinder af "Masterchef" 2023, og du kan følge hende og de andre deltagere på Viaplay og på TV 3, hvor programmet sendes mandag-torsdag kl. 19.00. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden