5. dec. 2022
Af Julie Nolsöe

Thomas Castberg afslører: Sådan gør dommerne i Masterchef, hvis de ikke er enige

Thomas Castberg
Thomas Castberg
Foto: Dan Mariegaard
Det er ikke altid, at dommerne i "Masterchef" er helt enige, når de skal bedømme alverdens retter i kokkekonkurrencen - men de finder altid et fælles standpunkt til sidst

Stjernekok og tv-dommer Thomas Castberg har været tilknyttet den populære madkonkurrence "Masterchef", siden han første gang var dommer i programmet i 2011.

Siden har han medvirket i en lang række forskellige udgaver af programmet, herunder "Masterchef Grill", "Masterchef Dommernes Duel" og "Masterchef Bag for en sag".

Når deltagerne i programmerne har snittet, kogt, stegt og anrettet sine retter, er det op til dommerne i programmet at vurdere, hvem der har opnået det bedste resultat.

Mange lag og vinkler

Nu afslører stjernekokken Thomas Castberg, hvordan dommerpanelet i "Masterchef" kommer frem til deres afgørelser efter at have set og smagt alle deltagernes retter.

- Der er mange lag og vinkler vi kan gå ind i. Det er ikke altid vi er helt enige, men så må vi snakke de forskellige bud igennem og se på det, fortæller Thomas Castberg til BILLED-BLADET og siger også, at han for det meste ikke synes det er svært at bedømme, hvilken ret, der er bedst.

- Andre gange er der jo en ret klar vinder af en konkurrence, og så er der ikke så meget slinger i valsen, fortæller han.

Læs mere om: