Onsdag, 25. maj 2016 - af Juliane Olsen

Christian Stadil bliver snart far til tre

Christian Stadil og Alice Brunsø

Christian Stadil

Foto: Birger Storm
Hummel-direktøren Christian Stadils hustru Alice Brunsø er højgravid med parrets tredje barn, og denne gang bliver det en lille pige.
Den 44-årige Hummel-direktør Christian Stadil er en glad mand i disse dage, for hustruen Alice Brunsø er højgravid med parrets tredje barn.   Alice Brunsø er i ottende måned, og den flotte gravide mave viste hun frem tirsdag aften ved premieren på ”The Neon Demon”.   - Jeg har det dejligt. Det bliver en pige denne gang, og vi har i forvejen to drenge, så det er fantastisk, sagde Alice Brunsø til BILLED-BLADET.   LÆS MERE: Stolt Christian Stadil er blevet far  

Christian Stadil brander børnene

Navnet på den lille ny holder parret dog hemmeligt lidt endnu, men det bliver et, der falder i tråd med drengene, som hedder Winston og Hamilton.   - Vi har i forvejen valgt to angelsaksiske navne, og jeg er jo lidt af en brand-nørd, så det bliver ikke helt tilfældigt, hvad vi vælger, siger Christian Stadil.   Sønnerne er født henholdsvis i 2013 og 2014, og nu kommer der altså endnu et barn til, men så er der også dømt en pause i familieforøgelserne.   Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Christian Stadil er stolt

Parret afslører, at de har væddet lidt om, hvorvidt der kommer endnu et barn til, men det bliver ikke i den nærmeste fremtid.   Alice Brunsø ønsker at værne om sin karriere i den nyopstartede virksomhed Mät Foods, der producerer proteinrige produkter.    - Jeg er meget stolt af hende, slår Hummel-direktøren fast.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden