Christian Stadil bliver snart far til tre

Christian Stadil

Christian Stadil

Foto: Birger Storm
Hummel-direktøren Christian Stadils hustru Alice Brunsø er højgravid med parrets tredje barn, og denne gang bliver det en lille pige.
Den 44-årige Hummel-direktør Christian Stadil er en glad mand i disse dage, for hustruen Alice Brunsø er højgravid med parrets tredje barn.
 
Alice Brunsø er i ottende måned, og den flotte gravide mave viste hun frem tirsdag aften ved premieren på ”The Neon Demon”.
 
- Jeg har det dejligt. Det bliver en pige denne gang, og vi har i forvejen to drenge, så det er fantastisk, sagde Alice Brunsø til BILLED-BLADET.
 
 

Christian Stadil brander børnene

Navnet på den lille ny holder parret dog hemmeligt lidt endnu, men det bliver et, der falder i tråd med drengene, som hedder Winston og Hamilton.
 
- Vi har i forvejen valgt to angelsaksiske navne, og jeg er jo lidt af en brand-nørd, så det bliver ikke helt tilfældigt, hvad vi vælger, siger Christian Stadil.
 
Sønnerne er født henholdsvis i 2013 og 2014, og nu kommer der altså endnu et barn til, men så er der også dømt en pause i familieforøgelserne.
 

Christian Stadil er stolt

Parret afslører, at de har væddet lidt om, hvorvidt der kommer endnu et barn til, men det bliver ikke i den nærmeste fremtid.
 
Alice Brunsø ønsker at værne om sin karriere i den nyopstartede virksomhed Mät Foods, der producerer proteinrige produkter. 
 
- Jeg er meget stolt af hende, slår Hummel-direktøren fast.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden