18. dec. 2014
Af Malan Joensen

Christiane Schaumburg-Müllers bryllupskage smeltede

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.
Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.
Foto: Birger Storm
TV-værten havde gemt toppen af bryllupskagen i fryseren, for at hende og gemalen kunne spise den på bryllupsdagen et år efter.

Ved Christiane Schaumburg-Müller O’Connor og Liam O’Connors storslåede julebryllup den 22. december 2012 for knap to år siden blev gæsterne på Valdemars Slot blandt andet forkælet med en fornem bryllupskage fra chocolatier Palle Sørensen.

Den i alt 150 kilo tunge sag var en drøm af blandt andet browniebund, sesamcrunch med hasselnødde-praline og flødechokolademousse, og traditionen tro gemte brudeparret toppen af kagen i fryseren for at kunne nyde den på deres første bryllupsdag et år efter.

Sådan skulle det dog ikke komme til at gå.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver Christianes drømmebryllup i dag

Det fortæller Christiane Schaumburg-Müller O’Connor på sin blog i en artikel, der handler om den overdådige kreation:

- Vi fik toppen af kagen med hjem, som man jo skal efter gammel tradition, og kom den i fryseren for at spise den på samme dato et år efter. Uheldigvis en dag i oktober sidste år (dvs. 2 mdr. før vores bryllupsdag) havde vi en elektriker til at sætte nogle lamper op, der glemte at tænde for strømmen, da han var færdig i vores hjem og lukkede sig selv ud. Hvilket resulterede i, at jeg kom hjem til en fryser i vand og et meget ildelugtende køleskab. Hele møget måtte ud inkl. vores bryllupskage. Ikke så fedt.

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor fotograferet eksklusivt til BILLED-BLADET i den smukke brudekjole fra Jesper Høvring.
Christiane Schaumburg-Müller O'Connor fotograferet eksklusivt til BILLED-BLADET i den smukke brudekjole fra Jesper Høvring.
Foto: Krestine Havemann

Læs mere om: