Mandag, 13. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Der var to krav, hvis Mikkel Beha ville være vært på Go’ Morgen Danmark - ét krævede en grænseoverskridende ændring

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen.
Foto: Hanne Juul
Da Mikkel Beha Erichsen fik muligheden for at lave ”Go’ morgen Danmark”, måtte han vinke farvel til noget, han havde haft siden han var 10 år gammel.

Er der et nyt job i horisonten, kan man nogle gange være nødt til at sluge nogle kameler eller gå på kompromisser.

Sådan gik det også for Mikkel Beha Erichsen, da han fik tilbudt jobbet som vært på ”Go’ morgen Danmark”. Det fortæller han til Cecilie Frøkjær i TV 2-programmet ”Deja-vu med Frøkjær”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg havde været til prøve, og de tilbød mig jobbet på to betingelser: At jeg tog øreringen ud, og at jeg blev klippet, fortæller han til Cecilie Frøkjær.

Og det accepterede han. Jobbet var for godt, til at lade en klipning og en ørering stå i vejen.

- Men det var grænseoverskridende for mig. Jeg fik ørering, da jeg var ti år. Det var min far, der satte den i ude på Nordkaperen ude i Polynesien. Nu synes han, at tiden var kommet, hvor jeg skulle have sådan en, og det var faktisk den samme ring, der havde siddet der indtil jeg blev 42 år. Så jeg har stadig sådan en lille knude, jeg går og nulrer, siger Mikkel Beha Erichsen.

Men nu er han jo ikke længere vært på ”Go’ morgen Danmark”, så Cecilie Frøkjær er nysgerrig: Hvorfor har han ikke bare taget den i igen?

- Men jeg tror også, at der kommer et tidspunkt, hvor man er blevet lidt for voksen, lyder det fra Mikkel Beha Erichsen i TV 2-programmet ”

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden